Libnet.ro
UNICEF

08:30

UPDATE Victor Ponta da vina pe Comisia Europeana si FMI pentru iminenta inchidere a minelor din Valea Jiului/ Guvernul a aprobat un imprumut de 37,7 milioane euro pentru termocentralele de la CE Hunedoara

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Victor Ponta da vina pe Comisia Europeana si FMI pentru iminenta inchidere a minelor din Valea Jiului/ Guvernul a aprobat un imprumut de 37,7 milioane euro pentru termocentralele de la CE Hunedoara

Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului energiei Andrei Gerea sa plece astazi 27 mai) in mijlocul minerilor care protesteaza in Valea Jiului, cu misiunea de a prezenta proiectul de act normativ prin care Guvernul aproba un imprumut de stat de 37,7 milioane euro pentru termocentralele de la Complexul Energetic Hunedoara. Ponta i-a mai spus lui Gerea sa le transmita minerilor si mesajul ca ne cere tot timpul Comisia Europeana si FMI sa inchidem CNH sic!). In realitate, Comisia nu a cerut din start inchiderea CE Hunedoara, ci prezentarea unui plan de restructurare. Doar in cazul neprezentarii acestui plan, societatea trebuie lichidata. Pana acum, Guvernul nu a venit cu nicio solutie de redresare care sa asigure viabilitatea complexului in intregime. continuă pe Hotnews

Reprezentantii FMI, CE si BM au purtat discutii cu Victor Ponta despre modificarile Codului Fiscal si privatizarea unor companii de stat

Update 17. 00: intalnirea dintre Delegatia Fondului Monetar International, Comisiei Europene, Bancii Mondiale si premierul Victor Ponta a ajuns la final. Timp de aproape o ora s-a discutat despre modificarile.

intalnirea dintre Victor Ponta si delegatia FMI s-a incheiat. Agenda discutiilor

Membrii delegatiei Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, aflati la Bucuresti, au venit la sediul Guvernului pentru o discutie cu premierul Victor Ponta inainte de finalul actualei misiuni tehnice, informeaza Mediafax.

UPDATE Romania primeste de la Comisia Europeana cei mai multi bani din UE pentru dezvoltare rurala: 8,1 miliarde de euro

Comisia Europeana a aprobat marti 24 de programe pentru dezvoltare rurala, in valoare totala de 27 de miliarde de euro, destinate imbunatatirii competitivitatii sectorului agricol pana in 2020, iar Romaniei i-au fost alocate cele mai mari fonduri, de 8,128 miliarde de euro, reprezentand 8,18% din total.

Comisia Europeana propune un buget UE de 143,5 miliarde euro pentru 2016

Comisia Europeana a prezentat miercuri un proiect de buget al UE in valoare de 143,5 miliarde euro pentru 2016, in crestere cu 1,6% fata de 2015, fondurile urmand sa fie folosite pentru sustinerea redresarii economice, cresterea nivelului de trai si a numarului de locuri de munca.

Comisia Europeana a adoptat oficial PNDR al Romaniei pentru perioada 2014-2020

Programul national de dezvoltare rurala PNDR) al Romaniei a fost adoptat oficial de catre Comisia Europeana la data de 26 mai 2015, trasand prioritatile Romaniei pentru utilizarea celor aproximativ 9,5 miliarde euro din fondurile publice disponibile pentru perioada de 7 ani, din 2014 pana in 2020.

Bugetul UE pe 2016 propus de Comisia Europeana este de 143, 5 miliarde de euro, cu 1,6 % mai mare fata de 2015

Comisia Europeana a prezentat miercuri un proiect de buget al UE in valoare de 143,5 miliarde euro pentru 2016, in crestere cu 1,6% fata de 2015, fondurile urmand sa fie folosite pentru sustinerea redresarii economice, cresterea nivelului de trai si a numarului de locuri de munca.

Programul National de Dezvoltare Rurala, adoptat de Comisia Europeana

Programul de dezvoltare rurala PDR) al tarii noastre a fost adoptat oficial, ieri, de catre Comisia Europeana, care a trasat prioritatile Romaniei pentru utilizarea celor aproximativ 9,5 miliarde de euro disponibile in perioada 2014-2020, potrivit unui comunicat al institutiei.

Traian Basescu, catre Victor Ponta: Atentie Victor Viorel, mai stii povestea cu sapatul gropii si cine cade in ea?

Fostul presedinte Traian Basescu a lansat un atac dur la adresa premierului Victor Ponta, criticandu-l pentru faptul ca are o obsesie numita Traian Basescu si amintindu-i de povestea cu sapatul gropii si cine cade in ea.

Victor Ponta: Liviu Dragnea va fi coordonator al programului partidului pentru perioada 2016-2020. Noi toti consideram ca decizia justitiei a fost nedreapta (VIDEO)

Liderul PSD, Victor Ponta a declarat miercuri, la finalul sedintei Comitetului Executiv National al PSD, in cadrul careia s-a dicutat despre demisia lui Liviu Dragnea din functia de presedinte executiv al.

Catalin Predoiu: Victor Ponta l-a sapat pe Adrian Nastase

Prim-Vicepresedintele PNL Catalin Predoiu raspunde la atacul lui Victor Ponta, dupa ce premierul l-a criticat pentru pozitia sa adoptata fata de scrisoarea lui Tariceanu in care ii cere presedintelui Klaus.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )