Libnet.ro
UNICEF

11:00

Meteo. Cod galben de vant puternic in Moldova, Dobrogea si nord-estul Munteniei, in aceasta noapte

România Liberă România Liberă,
Meteo. Cod galben de vant puternic in Moldova, Dobrogea si nord-estul Munteniei, in aceasta noapte

Un cod galben de vant puternic si ninsori pentru zonele montane si estul tarii este in vigoare in noaptea de vineri spre sambata. Totodata, vremea se mentine geroasa in intreaga tara, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM). continuă pe România Liberă

Cod galben de vant puternic in zonele de munte ale judetelor Neamt si Suceava

Meteorologii au emis, joi, o atentionare nowcasting Cod galben de vant in zonele de munte ale judetelor Neamt si Suceava pana la ora 16:00.

AVERTIZARE METEO COD GALBEN! De VINERI vin NINSORILE. Meteorologii anunta VISCOL si temperaturi SUB MEDIA normala (FOTO)

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare meteo de fenomene imediat nowcasting) Cod galben de viscol, valabila dupa cum urmeaza: in intervalul 01 decembrie, ora 17 02 decembrie,.

Meteo. Vant puternic in Moldova, Dobrogea si nord-estul Munteniei, in aceasta noapte

Un cod galben de vant puternic si ninsori pentru zonele montane si estul tarii este in vigoare in noaptea de vineri spre sambata. Totodata, vremea se mentine geroasa in intreaga tara, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Cod galben de ninsori, vant puternic si polei de joi pana duminica

Meteorologii au instituit doua coduri galbene de vreme rea valabile de joi pana duminica. in acest interval vor fi ninsori, vant puternic si polei.

Cod galben de vant puternic, ninsoare si polei la nivelul intregii tari, vineri si sambata

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis astazi o atentionare Cod galben de vant puternic, ninsoare si polei, valabila la nivelul intregii tari, de vineri dimineata pana sambata, la ora 2:00, potrivit unor surse din presa.

Cod galben de viscol in cinci judete din Muntenia

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti dimineata, o atentionare nowcasting Cod galben de viscol, valabila pe durata urmatoarelor ore, in cinci judete din regiunea Munteniei.

Avertisment ANM: Cod galben de vant, ninsoare si polei, la nivelul intregii tari, pentru vineri si sambata

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis miercuri o atentionare Cod galben de vant puternic, ninsoare si polei, valabila la nivelul intregii tari, de vineri dimineata pana sambata, la ora 2:00.

Cod galben de vreme rea: ninsori viscolite, vant puternic si polei

Vant puternic, polei si ninsori in cea mai mare parte a tarii. De vineri dimineata, 2 decembrie, vremea se schimba radical. Un nou val de aer polar pune stapanire pe toata tara. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis deja cod galben de vreme rea pentru toate regiunile.

Cod galben de ninsoare si vant puternic in judetele Dolj, Olt si Mehedinti. Pe mai multe drumuri din sudul tarii se circula in conditii de ninsoare slaba

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti dimineata, atentionari cod galben de ninsoare si vant puternic pentru judetele Dolj, Olt si Mehedinti. Potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane. pe mai multe sectoare de drumuri nationale, in judetele din sudul tarii, traficul rutier se desfasoara in conditii de ninsoare slaba, insa nu sunt semnalate blocaje si nici probleme deosebite de vizibilitate in trafic.

Cod galben de ninsori si vant puternic in toata tara. Avertizarea e valabila vineri si sambata

Meteorologii au emis un Cod galben de ninsori si vant puternic la nivelul intregii tari. Avertizarea este valabila de vineri dimineata pana sambata la ora 02.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )