Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cod galben de vreme rea: ninsori viscolite, vant puternic si polei

Adevărul Adevărul,
Cod galben de vreme rea: ninsori viscolite, vant puternic si polei

Vant puternic, polei si ninsori in cea mai mare parte a tarii. De vineri dimineata, 2 decembrie, vremea se schimba radical. Un nou val de aer polar pune stapanire pe toata tara. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis deja cod galben de vreme rea pentru toate regiunile. continuă pe Adevărul

Cod galben de ninsori si vant puternic in toata tara. Avertizarea e valabila vineri si sambata

Meteorologii au emis un Cod galben de ninsori si vant puternic la nivelul intregii tari. Avertizarea este valabila de vineri dimineata pana sambata la ora 02.

Cod galben de vreme rea in toata tara, cod portocaliu pentru zona montana din cinci judete

De vineri de la ora 8:00 si pana sambata la ora 2:00 dimineata va fi in vigoare o noua alerta cod galben de vreme rea. Vantul va sufla cu viteze de peste 60km/ora in toata tara, iar la munte chiar si peste 90 km/ora. in nord si centru va ninge, iar pe spatii mici, cantitatile de apa acumulate vor fi importante. La altitudini mari, zapada va fi spulberata si viscolita.

A venit iarna! Cod galben de viscol si ninsori in toata tara si cod portocaliu de vreme rea la munte

Meteorologii au emis o atentionare cod galben de ninsori si viscol pentru intreaga tara, valabila de vineri dimineata pana in noaptea de vineri spre sambata, precum si avertizari cod portocaliu de viscol pentru mai multe zone de munte. in judetul Maramures ninge abundent, astfel ca centrul Infotrafic a impus deja restrictii pentru masinile de mare tonaj.

Cod galben de ninsori, vant puternic si polei de joi pana duminica

Meteorologii au instituit doua coduri galbene de vreme rea valabile de joi pana duminica. in acest interval vor fi ninsori, vant puternic si polei.

Romania, afectata de ninsori puternice si rafale de vant. Meteorologii au emis un cod galben si unul portocaliu (VIDEO)

Meteorologii au emis un cod galben de vreme rea pentru intreaga tara, valabil de vineri dimineata, pana sambata la ora 02. 00, informeaza B1 TV. Totodata, ANM a emis si un cod portocaliu de.

Meteo. Cod galben de vant puternic in Moldova, Dobrogea si nord-estul Munteniei, in aceasta noapte

Un cod galben de vant puternic si ninsori pentru zonele montane si estul tarii este in vigoare in noaptea de vineri spre sambata. Totodata, vremea se mentine geroasa in intreaga tara, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Meteo. Vant puternic in Moldova, Dobrogea si nord-estul Munteniei, in aceasta noapte

Un cod galben de vant puternic si ninsori pentru zonele montane si estul tarii este in vigoare in noaptea de vineri spre sambata. Totodata, vremea se mentine geroasa in intreaga tara, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Romania, lovita de viscol! ANM a emis un cod galben de ninsori insemnate pentru aproape toata tara (FOTO)

Meteorologii au emis un cod galben de ninsori insemnate cantitativ si viscolite pentru zonele de munte, nordul si centrul tarii. Atentionarea este valabila in intervalul 1 decembrie, ora 17.

Avertizare cod galben: Ninsori la munte, in nordul si centrul tarii

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ninsori pentru nordul si centrul tarii si pentru zonele de munte, precum si de vant si precipitatii mixte in vest, sud si est, fiind posibil sa se produca polei. Avertizarea va intra in vigoare de joi.

Cod galben de ninsoare si vant puternic in judetele Dolj, Olt si Mehedinti. Pe mai multe drumuri din sudul tarii se circula in conditii de ninsoare slaba

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti dimineata, atentionari cod galben de ninsoare si vant puternic pentru judetele Dolj, Olt si Mehedinti. Potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane. pe mai multe sectoare de drumuri nationale, in judetele din sudul tarii, traficul rutier se desfasoara in conditii de ninsoare slaba, insa nu sunt semnalate blocaje si nici probleme deosebite de vizibilitate in trafic.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )