Libnet.ro
UNICEF

00:07

Michael Jackson a fost omorat! O spune fiica lui, Paris!

ADPM ADPM,
Michael Jackson a fost omorat! O spune fiica lui, Paris!

Singura fiica a lui Michael Jackson, Paris, de 18 ani, si-a inceput cariera in zona divertismentului si vrea sa lamureasca zvonurile despre viata tatalui ei. Intr-un interviu acordat revistei Rolling Stone, a vorbit despre moartea prematura a lui Michael Jackson si a explicat de ce are suspiciuni privind circumstantele acesteia. continuă pe ADPM

IPOTEZA SOCANTA! Michael Jackson a fost UCIS! Paris Jackson RUPE TACEREA! Face declaratii CUTREMURATOARE

Desi au trecut opt ani de la moartea lui Michael Jackson, dar multa lumea este inca in soc si are multe intrebari. Fata regretatului rege al muzicii pop, Paris 18 ani) a dat un interviu revistei.

Fiica lui Michael Jackson crede ca tatal ei a fost ucis: Toate lucrurile indica acest lucru

Fiica megastarului american Michael Jackson, Paris Jackson in varsta de 18 ani, este convinsa ca tatal sau a fost ucis, adevarul fiind evident pentru intreaga familie si pentru toti prietenii artistului, a declarat Paris intr-un interviu acordat revistei Rolling Stone, potrivit News. ro.

Fiica lui Michael Jackson este convinsa ca tatal ei a fost ucis: Toate lucrurile indica acest lucru. A fost o inscenare

Paris Jackson 18 ani) este convinsa ca tatal ei, megastarul american Michael Jackson, a fost ucis, adevarul fiind evident pentru intreaga familie si pentru toti prietenii artistului. Afirmatiile au fost facute intr-un interviu acordat revistei Rolling Stone, potrivit News. ro.

Basescu: Dan Adamescu a fost omorat de dispretul pentru viata al procurorilor si judecatorilor

Fostul presedinte Traian Basescu a scris, pe contul sau de Facebook, ca omul de afaceri Dan Grigore Adamescu a fost ucis de dispretul pentru viata al procurorilor si judecatorilor fara ca cineva sa-l fi condamnat la moarte, dar l-au ucis ei, procurorii si judecatorii statului de drept.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )