Libnet.ro
UNICEF

13:15

Mihai Gadea: Simona Halep a aratat in aceasta seara ce fel de om e

Antena3 Antena3,
Mihai Gadea: Simona Halep a aratat in aceasta seara ce fel de om e

Ilie Nastase a sunat-o pe Simona Halep. Ce sfat i-a transmis sportivei

Ilie Nastase a declarat, inaintea marii finale dintre Simona Halep si Sloane Stephens, ca nu vede cine o poate bate pe Halep, daca ea joaca la fel ca in meciul cu Muguruza. Dupa meciurile cu Kerber si.

Simona Halep a umplut Arena Nationala (Galerie Foto)

Simona Halep a prezentat trofeul obtinut la Roland Garros, luni seara, pe Arena Nationala in fata unui public entuziast.

Simona Halep, luata prin surprindere la prezentarea trofeului Roland Garros. Jucatoarea noastra a fost CERUTA in CASATORIE pe Arena Nationala (FOTO)

Simona Halep a avut parte de momente emotionante luni seara, cand a prezentat pe Arena Nationala din Bucuresti replica trofeului castigat la Roland Garros, Cupa Suzanne Lenglen. Printre cei aproximativ 20.

Marcel Pavel, dedicatie speciala pentru Simona Halep

Simona Halep, numarul 1 mondial, a prezentat trofeul cucerit la Roland Garros, luni seara, in cadrul unei ceremonii organizate pe Arena Nationala din Capitala la care au participat aproximativ 20. 000 de.

Ilie Nastase, pe Arena Nationala, alaturi de Simona Halep: O felicit ca a avut rabdare si dupa rabdare au venit si trandafirii, adica victoriile (VIDEO)

Simona Halep a fost aclamata luni seara de mii de oameni prezenti pe Arena Nationala din Capitala, unde sportiva a prezentat trofeul cu care s-a intors dupa victoria de la Roland Garros. Pe scena,.

Simona Halep, aplaudata de mii de oameni pe Arena Nationala: Sper ca acest trofeu sa fie inceputul unei noi generatii de campioni (VIDEO)

Primire triumfala pentru Simona Halep. Castigatoarea de la Roland Garros s-a intors acasa iar luni seara prezinta, pe Arena Nationala, in fata a mii de oameni, replica trofeului cucerit la Paris. Simona.

VIDEO Gabriela Firea, huiduita copios de zecile de mii de romni veniti pe Arena Nationala sa o felicite pe Simona Halep. Sportiva a prezentat trofeul Roland Garros

Simona Halep a prezentat luni seara trofeul cucerit la Roland Garros, in cadrul unei ceremonii la Arena Nationala. in deschiderea ceremoniei, primarul Capitalei, Gabriela Firea, care a venit cu esarfa tricolora pe piept, i-a oferit Simonei Halep cheia orasului si a incercat un mic discurs, dar a fost huiduita copios de cei peste 20. 000 de oameni din tribune, care au scandat apoi numele Simonei.

Simona Halep revine in Romania. Cum te poti intalni cu marea campioana de la Roland Garros

Simona Halep revine in Romania. Campioana de la Roland Garros a anuntat ca luni seara va veni pe Arena Nationala din Bucuresti, pentru a prezenta o replica a mult ravnitului trofeu. Primaria.

Simona Halep si-a consolidat pozitia de lider in circuitul feminin. Are o distanta uriasa fata de Wozniacki si Muguruza. Cum arata clasamentul

Simona Halep, 26 de ani, a castigat turneul de la Roland Garros, dupa ce a trecut de Sloane Stephens, scor 3-6, 6-4, 6-1. Prin aceasta victorie, Simona Halep si-a consolidat dominatia in circuitul feminin si.

Simona Halep se intoarce luni in Romania: Unde va avea loc intalnirea cu fanii

Simona Halep se va intoarce luni in Romania alaturi de trofeul de la Roland Garros pe care l-a castigat in finala de sambata. Aceasta se intoarce cu o aeronava Tarom ce va ateriza la ora 16:15. Aceasta va.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )