Libnet.ro
UNICEF

11:16

Mihai Gadea a venit la DNA. Este citat ca martor in dosarul lui Sorin Alexandrescu

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Mihai Gadea a venit la DNA. Este citat ca martor in dosarul lui Sorin Alexandrescu

Directorul general al Antena 3, Mihai Gadea, a venit, astazi, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a da declaratii in calitate de martor in dosarul in care este cercetat directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu. continuă pe Wall-Street Ro

Lucrurile se complica in dosarul lui Sorin Alexandrescu: Antena 3 este urmarita penal [UPDATE]

Directorul general al Antena 3, Mihai Gadea, a venit, astazi, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a da declaratii in calitate de martor in dosarul in care este cercetat directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu.

UPDATE Mihai Gadea si Mugur Ciuvica, audiati la DNA ca martori in dosarul de santaj al lui Sorin Alexandrescu

Mugur Ciuvica, care conduce Grupul de Investigatii Politice GIP), a venit, joi, la DNA, fiind citat ca martor in dosarul in care directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, este cercetat pentru santaj, transmite Mediafax. Cu aproximativ o ora inainte de venirea lui Ciuvica, la DNA a ajuns si directorul general al Antena 3, Mihai Gadea. Acesta a declarat ca a fost chemat sa dea declaratii in calitate de martor. Revenim cu informatii.

Directorul Antena 3, Mihai Gadea, audiat la DNA ca martor in dosarul de santaj al lui Sorin Alexandrescu

Directorul Antena 3, Mihai Gadea, s-a prezentat joi la Directia Nationala Anticoruptie, fiind citat ca martor de procurori pentru audieri in dosarul in care este acuzat de santaj directorul Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, transmite Agerpres. Revenim cu informatii.

Mihai Gadea, audiat la DNA in dosarul lui Sorin Alexandrescu. Surse: Directorul Antena 3, pus sub urmarire pentru complicitate

UPDATE: Directorul Antena 3, Mihai Gadea, ar fi fost pus sub urmarire penala, conform unor surse citate de B1 TV. Acesta ar fi acuzat de complicitate la infractiunea de santaj, in dosarul in care este cercetat.

Noi audieri in dosarul RCSRDS. Mihai Gadea, citat ca martor la DNA.

Directorul general al Antena 3, Mihai Gadea, a venit, joi, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a da declaratii in calitate de martor in dosarul in care este cercetat directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, informeaza Mediafax. Am fost chemat ca martor, sa vedem despre ce este vorba, vin si va povestesc, veti fi aici, fara indoiala, a spus Mihai Gadea la intrarea in sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA). La DNA a venit joi si Serban Pop, fost presedinte al .

VIDEO UPDATE Mihai Gadea, urmarit penal in dosarul de santaj al lui Sorin Alexandrescu. Mugur Ciuvica, la intrarea in sediul DNA: Intrebari necretine puteti sa-mi puneti? Nu dau socoteala nimanui

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au inceput urmarirea penala in cazul directorului general al Antena 3, Mihai Gadea, in dosarul de santaj in care este implicat seful Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, transmite B1TV. Potrivit postului de televiziune, Mihai Gadea este acuzat de complicitate la santaj. Directorul Antena 3 a fost citat de procurorii DNA in dosarul lui Sorin Alexandrescu, cercetat pentru santaj. Gadea a declarat la intrarea in sediul DNA ca a fost chemat sa dea declaratii in calitate de martor. Joi dimineata s-au mai prezentat la sediul DNA Mugur Ciuvica, care conduce Grupul de Investigatii Politice GIP), si Serban Pop, fost presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), ambii citati in dosarul de santaj, transmite Mediafax.

Mihai Gadea: Am fost citat ca martor, maine, la DNA. Sunt foarte curios sa aflu de ce

Mihai Gadea a anuntat, in editia de miercuri seara a emisiunii Sinteza zilei, ca a fost citat ca martor la DNA, intr-o speta care nu i-a fost inca adusa la cunostinta. Directorul Antenei 3, care a.

Mihai Gadea, URMARIT PENAL pentru complicitate la santaj.

Directorul general al Antena 3, Mihai Gadea este urmarit penal pentru complicitate la santaj in dosarul INTACT - RCSRDS, transmite Realitatea TV. Postul Antena 3 a fost, de asemenea, pus sub urmarire penala. _ _ _ _ Directorul general al Antena 3, Mihai Gadea, a venit, joi, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a da declaratii in calitate de martor in dosarul in care este cercetat directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, informeaza Mediafax. Am fost chemat ca .

Directorul Antena 3, Mihai Gadea, audiat la DNA in dosarul lui Sorin Alexandrescu

Directorul Antena 3,MihaiGadea, s-a prezentat joi dimineata la sediul DNA pentru a fi audiat in dosarul in care SorinAlexandrescu siCamelia Voiculescu sunt acuzati de santaj. Am fost.

Antena 3 a fost pusa sub urmarire penala, in dosarul lui Sorin Alexandrescu. Mihai Gadea a fost audiat de procurorii DNA

UPDATE: Postul de televiziune Antena 3, reprezentat de directorul Mihai Gadea, a fost pus, joi, sub urmarire penala, pentru complicitate la santaj. Informatia, anuntata initial de B1 TV, a fost confirmata de.

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )