Libnet.ro
UNICEF

07:15

Ministerul de Finante nu da inapoi: pensiile pot creste cu doar 10%

România Liberă România Liberă,
Ministerul de Finante nu da inapoi: pensiile pot creste cu doar 10%

Florin Citu, ministrul de Finante, nu cedeaza presiunii electorale si nu este dispus ca ofere nimic . continuă pe România Liberă

FLORIN CITU: Pensiile pot creste cu 10%, chiar daca evortul financiar va fi mare

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, afirma ca pensiile pot creste cu 10%, chiar daca efortul financiar va fi mare. Cresterea cu 40%, asa cum este prevazuta in legea adoptata de Parlament, ar fi fost o bomba pentru stabilitatea economica, chiar daca nu exista criza provocata de coronavirus, mai apreciaza ministrul. Cand sunt oameni care poate nu isi gasesc locuri de munca, somajul explodeaza in Europa, economiile sunt la pamant si totusi facem acest efort, a afirmat Citu, citat de News. ro.

Florin Citu anunta ca pensiile pot creste cu maximum 10%: Cresterea cu 40% ar fi fost o bomba pentru stabilitatea economica

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, afirma ca pensiile pot creste cu 10%, chiar daca efortul financiar va fi mare. Cresterea cu 40%, asa cum este prevazuta in legea adoptata de Parlament, ar fi fost o bomba pentru stabilitatea economica, chiar daca nu exista criza provocata de coronavirus, mai apreciaza ministrul.

EUROPARLAMENTARUL SIEGFRIED MURESAN: Bugetul UE nu este ca fasolea magica, nu creste doar daca CE se uita la el

Bugetul UE nu este ca fasolea magica, nu creste doar daca membrii Consiliului European se uita la el. a punctat Europarlamentarul Siegfried Muresan in cadrul dezbaterii din plenul Parlamentului European privind Reuniunile Cosiliului European din 19 iunie si din 17-18 iulie 2020.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )