Libnet.ro
UNICEF

07:15

Ministrul Culturii din Franta, depistat pozitiv cu coronavirus

Antena3 Antena3,
Ministrul Culturii din Franta, depistat pozitiv cu coronavirus

Lovitura pentru Franta. Ministrul francez al Culturii, Franck Riester a fost diagnosticat pozitiv cu noul virus ucigas din China a informat, luni, cabinetul sau, subliniind ca are o forma usoara si ca se afla la domiciliul din Paris. continuă pe Antena3

Barbatul din Olt depistat pozitiv cu Covid-19, rezultat negativ la retestare. Testul va fi repetat luni

Barbatul de 51 ani din Olt, depistat pozitiv la testul privind noul coronavirus, a fost testat din nou la internare, rezultatul fiind negativ.

3 cetateni romani din Italia, depistati pozitiv cu coronavirus

Trei cetateni romani din Italia au fost depistati pozitiv cu virusul Covid-19. Cei trei sunt din provincia Trevizo, din Cremona si Bologna, informeaza MAE.

A fost inregistrat primul caz de infectare cu COVID-19 in randul inaltilor demnitari din Franta (FOTO)

Ministrul Culturii francez, Franck Riester, a fost testat pozitiv cu coronavisurul COVID-19, relateaza France24. Potrivit Ministerului Culturii francez, demnitarul in varsta de 46 de ani a fost testat.

Angajat NASA, depistat cu Coronavirus. Se va lucra de acasa pe termen nelimitat

Centrul de cercetare Ames al NASA cu sediul in California a anuntat duminica seara, ca unul din angajati a iesit pozitiv la testul pentru coronavirus, informeaza Reuters.

Tanarul din Timisoara depistat cu coronavirus, a fost externat, dar va ramane izolat la domicliu

Tanarul de 16 ani din Timisoara care a fost depistat cu coronavirus si a fost internat la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara a fost externat dupa doua teste negative consecutive. Acesta va ramane, totusi, izolat la domiciliu.

Noi indicii ca infectia cu coronavirus ar ataca sistemul nervos central. Un barbat din Japonia, depistat cu COVID-19, s-a dovedit a fi bolnav de meningita virala

Autoritatile nipone au confirmat aparitia unui noi tip de infectie provocat de coronavirus, dupa ce un barbat dintre cei 20 de pacienti internati la Spitalul Universitar Yamanashi s-a dovedit a fi bolnav de.

Coronavirus in Romania: 8 cazuri confirmate din care 3 vindecate Romanca din Italia, testata pozitiv, are o forma usoara a bolii

In Romania au fost confirmate sapte cazuri de infectare cu noul coronavirus, trei dintre pacienti fiind declarati vindecati. in carantina institutionalizata se afla 21 de persoane, iar alte 12. 158 sunt in izolare la domiciliu. Potrivit autoritatilor, romanca din Italia, testata pozitiv, are o forma usoara a bolii. 27 Un tanar din Iasi, izolat la domiciliu, s-a dus sa dea examenul la scoala de soferi 16. 08 Noi instructiuni pentru postasi la livrarea pensiilor si a corespondentei catre persoane izolate din cauza coronavirusului: Sa pastreze o distanta mai mare de 2 metri15. 33 Orban ii roaga pe romanii din zonele afectate de coronavirus sa nu vina acasa de Paste13. 49 Al 8-lea caz de infectie cu coronavirus, confirmat in Olt: Un barbat de 51 de ani care s-a intors din Italia 13. 31 Trei cetateni romani din Italia, depistati pozitiv cu coronavirus.

Doi angajati de pe ambulanta care l-au luat pe pacientul din Bucuresti depistat cu coronavirus, izolati

Asistenta si ambulantierul care l-au luat pe pacientul din Bucuresti depistat cu COVID-19 coronavirus - n. red) au fost pusi sub izolare.

Al 9-lea caz de coronavirus in Romania. Barbat de 40 de ani, din Hunedoara, testat pozitiv

In nou caz pozitiv de coronavirus in Romania. Un barbat de 40 de ani din Hunedoara este al 9-lea roman confirmat cu virusul din China.

Zeci de elevi raniti la o scoala din Franta, dupa ce o pasarela de lemn s-a prabusit

Cel putin 18 elevi au fost raniti dupa ce o pasalera de lemn a cazut, vineri, la o scoala din vestul Frantei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )