Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ministrul Fondurilor Europene: Este pretul platit pentru prostie

Antena3 Antena3,
Ministrul Fondurilor Europene: Este pretul platit pentru prostie

Romania are de platit o amenda de un miliard de euro pentru felul in care au fost gestionate fondurile europene in perioada 2009-2011. Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a comentat acest subiect. continuă pe Antena3

A fost adoptata o noua masura pentru implementarea proiectelor POS Transport si POS Mediu

Eugen Teodorovici, ministrul Fondurilor Europene, a precizat ca valoarea minima a certificatelor interimare de plata care pot fi decontate in cadrul contractelor de lucrari finantate prin Programul Operational Sectorial Mediu POS Mediu) si prin Programul Operational Sectorial Transport POS Transport) a fost stabilita la 150. 000 de euro, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei.

100 de minute: UN MILIARD DE EURO, pretul incompetentei guvernarii Boc

Un miliard de euro, atat costa incompetenta functionarilor care au avizat, in perioada 2009 - 2011, proiectele pe bani comunitari, a declarat ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, in editia de vineri a.

Teodorovici: Romania va trebui sa plateasca CE peste un miliard de euro pentru deficiente ...

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a declarat, joi, ca Romania va trebui sa plateasca CE, pentru deficiente in sistem, peste un miliard de euro, informeaza Mediafax. Romania va trebui sa plateasca Comisiei Europene, pentru deficiente in sistem din 2009-2011, peste un miliard de euro. E o suma fabuloasa, o suma care ar fi putut merge, desigur, la proiectele de care vorbim cu totii, suma pe care o platim cu totii pentru ca am avut un sistem deficitar, pentru ca am avut persoane .

Eugen Teodorovici: Romania va trebui sa plateasca CE peste un miliard de euro pentru deficiente in sistem

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a declarat, joi, la Medias, ca Romania va trebui sa plateasca CE, pentru deficiente in sistem, peste un miliard de euro, datoria imensa fiind preluata de catre bugetul de stat si aparand, automat, la deficit in raportul FMI, relateaza Mediafax.

Fonduri de 650 milioane lei pentru plata beneficiarilor POS CCE si POS DRU

Eugen Teodorovici, ministrul Fondurilor Europene, a declarat ca Guvernul Romaniei a aprobat, in cadrul and sedin and tei de ieri, alocarea de fonduri in valoare de 650 milioane lei pentru plata beneficiarilor Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane POS DRU) si ai Programului Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice POS CCE), conform unui comunicat de presa remis redac and tiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )