Libnet.ro
UNICEF

09:00

Modificari importante in Programul Rabla. Statul introduce noi criterii pentru casarea masinilor

Adevărul Adevărul,
Modificari importante in Programul Rabla. Statul introduce noi criterii pentru casarea masinilor

Ministerul Dezvoltarii a supus dezbaterii publice un proiect de ordin prin care aduce o serie de modificari programului Rabla, printre care si obligativitatea ca masina mai veche de 12 ani care este dusa la casare sa aiba ITP valabil. continuă pe Adevărul

Atentie, soferi! Modificari importante in Programul Rabla: Statul introduce noi criterii pentru casarea masinilor

Ministerul Mediului a supus dezbaterii publice un proiect de ordin prin care aduce o serie de modificari programului Rabla, printre care si obligativitatea ca masina mai veche de 12 ani care este dusa la.

Tarom introduce noi curse regulate din 25 martie

Tarom introduce, din 25 martie, curse regulate de la Timisoara catre Cluj- Napoca si Iasi, din luna martie. Decizia vine dupa ce compania aeriana Blue Air a anuntat ca retrage aceste destinatii din motive.

TAROM va introduce noi zboruri interne pe rutele Iasi - Timisoara si Cluj Napoca - Timisoara dupa ce Blue Air a abandonat rutele

Operatorul aerian national TAROM va va introduce la sfarsitul lunii martie zboruri de la Iasi catre Cluj si Timisoara, potrivit unui anunt facut de presedintele Consiliului Judetean Iasi, Maricel Popa, informeaza News. ro. Ruta Iasi-Cluj Napoca nu va fi operata direct. Noile zboruri Tarom vin dupa ce la inceputul lunii compania Blue Air a anuntat ca abandoneaza rutele din Timisoara spre Iasi si Cluj Napoca, invocand frictiuni creata de aeroportul din Timisoara.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )