Libnet.ro
UNICEF

22:31

Monica Macovei: Victor Ponta ar trebui sa fie cercetat pentru obstructionarea Justitiei

Hotnews Hotnews,
 Monica Macovei: Victor Ponta ar trebui sa fie cercetat pentru obstructionarea Justitiei

Candidatul independent la alegerile prezidentiale Monica Macovei sustine ca premierul Victor Ponta ar trebui sa fie cercetat pentru obstructionarea Justitiei privind dosarul Lukoil. Ponta ar trebui sa fie cercetat pentru obstructionarea Justitiei. Exista aceasta infractiune. De data aceasta ma refer la o infractiune din Codul penal. Sa vedem unde am ajuns si ce se intampla cu PSD-ul la putere. ) Si daca domnului Nitu nu i-a trecut prin cap sau altui procuror, poate ar trebui acum sa se sesizeze din oficiu, sa inceapa cercetarile pentru Victor Ponta. O sa ii trimit si o scrisoare, a declarat Macovei sambata seara. continuă pe Hotnews

Victor Ponta, felicitari pe Facebook pentru cercetatorul de origine romana care a obtinut Nobelul pentru Chimie

Premierul Victor Ponta il felicita pe cercetatorul Stefan W. Hell, de origine romana, distins cu Premiul Nobel pentru Chimie, aratand ca munca depusa de acesta este de o valoare inestimabila pentru.

Victor Ponta promite sprijinul Romaniei pentru aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeana

Scopul comun al premierului roman Victor Ponta si al omologului sau moldovean, Iurie Leanca, este ca in anul 2019 Republica Moldova sa devina membru cu drepturi depline al Uniunii Europene. Premierul Romaniei a spus ca tara sa va face tot posibilul si va acorda sprijinul necesar pentru atingerea acestui scop, fara niciun interes ascuns, transmite IPN.

Victor Ponta, laudat de senatorii PSD pentru abordarea in cazul Lukoil

Senatorii PSD Daniel Savu si Augustin Mitu il lauda pe Victor Ponta pentru abordarea pe care a avut-o in cazul rafinariei Lukoil. Social-democratii considera ca pozitia acestuia a fost corecta. Premierul vrea.

Monica Macovei: O sa fiu un presedinte bio

Candidatul independent la Presedintie Monica Macovei a declarat sambata ca daca va castiga alegerile prezidentiale va incuraja lumea sa manance sanatos, relateaza Agerpres.

Portrete de candidati. Monica Macovei: Program impotriva saraciei. Pogrom impotriva saracilor

Nu urmaresc dezbaterile TV, sunt pe drumuri, nu am suficient timp, insa apuc sa ma informez destul cit sa-mi formez o opinie despre candidatii la Presedintie. Mai multa lume mi-a zis sa citesc programul Monicai Macovei. L-am citit. Le voi citi pe toate. Le voi comenta. Deci, sa incepem cu Monica Macovei, noteaza scriitorul Vasile Ernu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Portrete de candidati (I). Monica Macovei: Program impotriva saraciei. Pogrom impotriva saracilor

Nu urmaresc dezbaterile TV, sunt pe drumuri, nu am suficient timp, insa apuc sa ma informez destul cit sa-mi formez o opinie despre candidatii la Presedintie. Mai multa lume mi-a zis sa citesc programul Monicai Macovei. L-am citit. Le voi citi pe toate. Le voi comenta. Deci, sa incepem cu Monica Macovei.

Alegeri prezidentiale 2014: Prima vizita a unui prezidentiabil. Monica Macovei vine la Pestera si la Medgidia

Judetul Constanta primeste prima vizita electorala a unui candidat la alegerile prezidentiale din 2 noiembrie 2014. Monica Macovei, europarlamentarul candidat independent, va poposi la Pestera si la Medgidia in ziua de vineri, 10 octombrie.

Monica Macovei avertizeaza ca viitorul DNA depinde de cine va ajunge presedintele Romaniei

Viitorul Directiei Nationale Anticoruptie depinde de cel care va fi ales presedintele Romaniei, a avertizat, marti, candidatul independent Monica Macovei. Aceasta sustine ca daca alegerile vor fi castigate.

Alegeri prezidentiale 2014. Monica Macovei, campanie electorala in piata

Monica Macovei este primul candidat la alegerile prezidentiale 2014 care a ajuns in judetul Valcea. Candidatul independent si-a inceput vizita in Ramnicu Valcea in piata din Cartierul Ostroveni.

Monica Macovei, cercetata de DIICOT

Monica Macovei este cercetata de DIICOT, in uma unui denunt facut in luna iulie de FACIAS si Grupul de Investigatii Politice GIP) in 26 septembrie, a anuntat, miercuri,Parchetul de pe langa inalta.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )