Libnet.ro
UNICEF

10:15

Victor Ponta, laudat de senatorii PSD pentru abordarea in cazul Lukoil

B1 B1,
Victor Ponta, laudat de senatorii PSD pentru abordarea in cazul Lukoil

Senatorii PSD Daniel Savu si Augustin Mitu il lauda pe Victor Ponta pentru abordarea pe care a avut-o in cazul rafinariei Lukoil. Social-democratii considera ca pozitia acestuia a fost corecta. Premierul vrea. continuă pe B1

Monica Macovei: Victor Ponta ar trebui sa fie cercetat pentru obstructionarea Justitiei

Candidatul independent la alegerile prezidentiale Monica Macovei sustine ca premierul Victor Ponta ar trebui sa fie cercetat pentru obstructionarea Justitiei privind dosarul Lukoil. Ponta ar trebui sa fie cercetat pentru obstructionarea Justitiei. Exista aceasta infractiune. De data aceasta ma refer la o infractiune din Codul penal. Sa vedem unde am ajuns si ce se intampla cu PSD-ul la putere. ) Si daca domnului Nitu nu i-a trecut prin cap sau altui procuror, poate ar trebui acum sa se sesizeze din oficiu, sa inceapa cercetarile pentru Victor Ponta. O sa ii trimit si o scrisoare, a declarat Macovei sambata seara.

Victor Ponta, felicitari pe Facebook pentru cercetatorul de origine romana care a obtinut Nobelul pentru Chimie

Premierul Victor Ponta il felicita pe cercetatorul Stefan W. Hell, de origine romana, distins cu Premiul Nobel pentru Chimie, aratand ca munca depusa de acesta este de o valoare inestimabila pentru.

Victor Ponta promite sprijinul Romaniei pentru aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeana

Scopul comun al premierului roman Victor Ponta si al omologului sau moldovean, Iurie Leanca, este ca in anul 2019 Republica Moldova sa devina membru cu drepturi depline al Uniunii Europene. Premierul Romaniei a spus ca tara sa va face tot posibilul si va acorda sprijinul necesar pentru atingerea acestui scop, fara niciun interes ascuns, transmite IPN.

Victor Ponta, la uzina Mioveni: Este de obligatia mea sa folosesc o masina fabricata in Romania. PSD-istii il ataca pe Iohannis pentru limuzinele nemtesti

Victor Ponta se lauda ca atat el, cat si ministri Cabinetului sau folosesc masini produse la Mioveni. Premierul a subliniat intr-o vizita la uzinele Dacia ca este obligatia sa sa utilizeze un autoturism.

Mesajul comandantului Che Guevara catre comandantul Victor Ponta - PAMFLET

Ola, PSD, aici e Comandante Che. Uite ca s-au implinit de curand 47 de ani de cand m-au ciuruit dusmanii si am vrut sa vorbesc putin cu Comandante Victor. Dar imi tot spuneti ca e ocupat, ca e-n campanie, ca se bate cu reaccion, ca lupta pentru socialismo. Sa stiti ca eu il sustin cuerpo y alma si cred ca va castiga, doar sa nu faca greseli. Sa-i transmiteti, asadar, cateva sfaturi din partea mea.

Victor Ponta il face evazionist pe Adrian Sirbu

Adrian Sirbu pare sa se afle la originea sesizarii Consiliului Superior al Magistraturii CSM), ca, prin declaratiile publice din 6 octombrie), in cazul sechestrului asupra Lukoil, premierul Victor Ponta ar fi adus atingere independentei procurorului de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Ploiesti in efectuarea urmaririi penale in dosarul Lukoil, o sesizare asupra careia CSM promite sa decida astazi. Dar Parchetul a reactionat, deja, afirmind falsitatea suspiciunii si adresind presei o rugaminte: Rugam pe aceasta cale presa sa posteze o atitudine obiectiva si echidistanta, astfel incat sa nu se incerce a se crea impresia ca demersurile organelor judiciare sunt susceptibile de a fi influentate.

Victor Ponta a participat la concertul lui Tudor Gheorghe de la Sala Palatului. Cantaretul: Viitorul Romaniei apartine oamenilor tineri

Premierul Victor Ponta a participat joi seara la concertul sustinut de Tudor Gheorghe la Sala Palatului, intitulat Anotimpurile mele. Cantaretul i-a adresa un mesaj indirect presedintelui PSD in ceea ce.

PNL anunta coabitarea, 100%, cu Victor Ponta. Refacerea USL

Pentru aceia care mai sperau ca noul PNL este altceva decat USL, a venit si infirmarea sperantei. Marian Petrache, numarul doi din PNL, ne anunta senin, fara ezitari si emotii, cand este intrebat despre o coabitare intre presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta: Da, 100%.

Alegeri prezidentiale 2014 Petrache, numarul 2 in PNL: Iohannis va coabita 100% cu Victor Ponta. Udrea: Strategia lor este anihilarea PDL

Numarul doi din PNL, secretarul general, Marian Petrache a afirmat, pentru Gandul, ca o coabitare intre premierul Victor Ponta si Klaus Iohannis este posibila 100%. intrebat despre preluarea guvernarii de catre partidul format din PNL si PDL dupa alegerile prezidentiale, Petrache evita sa dea un raspuns clar si spune ca este necesar mai intai un program de guvernare.

Alegeri prezidentiale 2014 Eugen Tomac: Premierul moldovean Iurie Leanca un agent electoral pentru Victor Ponta

Vicepesedintele PMP, Eugen Tomac, a criticat dur astazi, intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul central al partidului, actiunile premierului Victor Ponta in Republica Moldova, unde s-a intalnit cu omologul sau moldovean, Iurie Leanca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2718 seconds )