Libnet.ro
UNICEF

14:15

Victor Ponta promite sprijinul Romaniei pentru aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeana

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta promite sprijinul Romaniei pentru aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeana

Scopul comun al premierului roman Victor Ponta si al omologului sau moldovean, Iurie Leanca, este ca in anul 2019 Republica Moldova sa devina membru cu drepturi depline al Uniunii Europene. Premierul Romaniei a spus ca tara sa va face tot posibilul si va acorda sprijinul necesar pentru atingerea acestui scop, fara niciun interes ascuns, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Victor Ponta, felicitari pe Facebook pentru cercetatorul de origine romana care a obtinut Nobelul pentru Chimie

Premierul Victor Ponta il felicita pe cercetatorul Stefan W. Hell, de origine romana, distins cu Premiul Nobel pentru Chimie, aratand ca munca depusa de acesta este de o valoare inestimabila pentru.

VIDEO. Ponta promite marirea alocatiilor copiilor defavorizati

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Bacau, ca vrea sa mareasca alocatiile copiilor defavorizati si sa dubleze suma alocata pentru hrana copiilor institutionalizati, conform B1 TV.

Victor Ponta il face evazionist pe Adrian Sirbu

Adrian Sirbu pare sa se afle la originea sesizarii Consiliului Superior al Magistraturii CSM), ca, prin declaratiile publice din 6 octombrie), in cazul sechestrului asupra Lukoil, premierul Victor Ponta ar fi adus atingere independentei procurorului de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Ploiesti in efectuarea urmaririi penale in dosarul Lukoil, o sesizare asupra careia CSM promite sa decida astazi. Dar Parchetul a reactionat, deja, afirmind falsitatea suspiciunii si adresind presei o rugaminte: Rugam pe aceasta cale presa sa posteze o atitudine obiectiva si echidistanta, astfel incat sa nu se incerce a se crea impresia ca demersurile organelor judiciare sunt susceptibile de a fi influentate.

Victor Ponta a participat la concertul lui Tudor Gheorghe de la Sala Palatului. Cantaretul: Viitorul Romaniei apartine oamenilor tineri

Premierul Victor Ponta a participat joi seara la concertul sustinut de Tudor Gheorghe la Sala Palatului, intitulat Anotimpurile mele. Cantaretul i-a adresa un mesaj indirect presedintelui PSD in ceea ce.

Victor Ponta: Romania nu e Rusia. Noi nu luam teritorii cu forta

Premierul Victor Ponta, aflat in Moldova, a declarat ca o reunificare a Romaniei cu Republica Moldova nu va fi realizata decat prin vointa cetatenilor din cele doua tari, deoarece Romania face parte dintr-un.

Victor Ponta: Alocatiile pentru copii vor creste de anul acesta

Alocatiile pentru copii vor creste de anul acesta, a anuntat premierul Victor Ponta. Din 2015 si persoanele cu handicap ar putea primi mai multi bani. Premierul Victor Ponta si ministrul Muncii Rovana Plumb.

Alegeri prezidentiale 2014 Eugen Tomac: Premierul moldovean Iurie Leanca un agent electoral pentru Victor Ponta

Vicepesedintele PMP, Eugen Tomac, a criticat dur astazi, intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul central al partidului, actiunile premierului Victor Ponta in Republica Moldova, unde s-a intalnit cu omologul sau moldovean, Iurie Leanca.

VIDEO Proiect pilot pentru 54.000 de copii din familii sarace, sprijinit de UNICEF si Norway Grant, lansat la Bacau in prezenta premierului Victor Ponta

Astazi, la Bacau s-a lansat proiectul Incluziune sociala prin furnizarea de servicii integrate la nivelul comunitatii, sustinut financiar de Norway Grants si UNICEF. La eveniment au participat premierul Victor Ponta, Tove Bruvik Westberg, Ambasadorul Norvegiei, Sandie Blanchet, reprezentantul UNICEF in Romania, vicepremierul Liviu Dragnea, ministrul Rovana Plumb, precum si alti oficiali.

VIDEO UPDATE Victor Ponta, scrisoare deschisa catre ambasadorii acreditati la Bucuresti in care acuza un atac fara precedent al lui Traian Basescu la independenta Justitiei

Premierul Victor Ponta a trimis vineri o scrisoare reprezentantilor diplomatici ai SUA, Comisiei Europene precum si tuturor statelor membre ale Uniunii Europene in care il acuza pe presedintele Traian Basescu de un atac grav la adresa independentei justitie si cere diplomatilor straini sa transmita un mesaj public de sustinere a independentei CSM si a justitiei in general. UPDATE Intrebat, cu ocazia vizitei in Republica Moldova, despre scrisoarea deschisa adresata ambasadorilor acreditati la Bucuresti, Victor Ponta a afirmat ca rolul partenerilor nostri internationali este tocmai acela de a sprijini o justitie independenta si eficienta, iar presedintele Traian Basescu trebuie tras de maneca pentru ceea ce premierul a descris drept un atac grav la adresa judecatorilor. Citeste scrisoarea in documentul atasat.

Alegeri prezidentiale 2014. Varujan Vosganian, despre cum poate Iohannis sa castige lupta pentru Cotroceni:Victor Ponta si-a epuizat notorietatea

Senatorul PNL Varujan Vosganian, aflat intr-o vizita in Dambovita, a declarat joi, 9 octombrie, ca Klaus Iohannis ar putea sa castige alegerile prezidentiale 2014 in fata lui Victor Ponta, doar daca populatia se va mobiliza la urne si se vor aduna aproximativ 60% din cetatenii cu drept de vot. Mai mult, campania electorala pare sa ii fie benefica lui Iohannis, in opinia parlamentarului, pentru ca primul-ministru si-a epuizat notorietatea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )