Libnet.ro
UNICEF

19:30

Motivul aberant pentru care dictatorul Kim Jong-Un l-a condamnat la moarte pe ministrul Educatiei din Coreea de Nord

România Liberă România Liberă,
Motivul aberant pentru care dictatorul Kim Jong-Un l-a condamnat la moarte pe ministrul Educatiei din Coreea de Nord

Ministrul Educatiei, Kim Yong-Jin, in varsta de 63 de ani, a fost impuscat mortal fiind acuzat de o postura neadecvata in timpul unei sedinte in parlament, lucru care a provocat mania dictatorului nord-coreean. Dupa ce a fost interogat, acesta a fost gasit vinovat de agitator impotriva regimului a declarat un oficial sud-coreean. continuă pe România Liberă

Un student american, dat disparut in urma cu 12 ani, ar fi fost rapit de regimul nord-corean pentru a-l invata engleza pe Kim Jong-un

Un student american care a fost dat disparut in China, in 2004, a fost gasit in viata in Coreea de Nord. David Sneddon ar fi fost rapit pentru a-i da meditatii la engleza liderului nord-corean Kim Jong-un.

Coreea de Nord se pregateste de Al Treilea Razboi Mondial. Kim Jong-Un se gandeste la o apocalipsa nucleara

Kim Jong-Un, liderul suprem din Coreea de Nord, se pregateste de ceea ce ar putea fi Al Treilea Razboi Mondial, dupa ce soldati ai armatei au fost vazuti purtand rucsaci cu simbolul substantelor.

Cum arata casa in care locuiesc Kim Kardashian si Kanye West in New York

Kim Kardashian si Kanye West au inchiriat o casa superba in New York. Locuinta este evaluata la 30 de milioane de dolari, costa 10. 000 de dolari pe noapte pentru a o inchiria, si este amenajata la fel de superb. Iata cum arata! .

Un american disparut acum 12 ani ar fi fost rapit pentru a-l invata engleza pe liderul nord-coreean Kim Jong-un

Un student american, care a fost dat disparut in China, in 2004, si despre care se presupunea ca a murit, a fost rapit si dus in Coreea de Nord pentru a-l invata limba engleza pe Kim.

S-a mutat in casa visurilor sale, insa lucrurile au luat o turnura neasteptata. Motivul infricosator pentru care a trebuit sa plece

Cu totii am avut parte de experiente bizare, insa povestile unora par desprinse direct din filme. Este cazul unui tanar din Statele Unite, a carui identitate nu a fost dezvaluita, care a povestit.

Motivele stiintifice pentru care ar trebui sa avem un weekend de trei zile

Desi munca in exces este o practica foarte intalnita, mai ales in marile corporatii, oamenii de stiinta explica de ce lucrurile ar trebui sa stea altfel. Desi munca e, intr-o oarecare masura, sanatoasa, un numar mare de studii care auanalizat efectele muncii in exces au aratatca aceasta poate scadea sanatatea fizica si psihica a persoanelor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2431 seconds )