Libnet.ro
UNICEF

09:15

Motivul pentru care Victor Costache pleaca de la conducerea Ministerului Sanatatii

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care Victor Costache pleaca de la conducerea Ministerului Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, si-a dat demisia. continuă pe Antena3

Virgil Guran a dezvaluit motivul plecarii lui Victor Costache din fruntea Ministerului Sanatatii

Virgil Guran, consilierul premierului Orban, a dezvaluit, la Antena 3, ca motivul pentru care Victor Costache si-a dat demisia din functia de ministru al Sanatatii, este ca vrea sa se ocupe mai bine de profesia lui, aceea de medic, in aceasta perioada de criza.

Cel mai mare secret despre Printesa Diana. Motivul pentru care purta mereu doua ceasuri

A ramas de neuitat in inimile tuturor celor cu care a interactionat sau care pur si simplu citeau despre ea in ziare. Caldura cu care isi intampina interlocutorii a ramas si ea legendara. Eleganta stilului ei vestimentar e, de asemenea, de neuitat. Dar printesa inimilor avea un secret pe care foarte putini il stiau. Motivul .

Motivul pentru care in Germania sunt atat de putine decese de coronavirus. Cate teste se fac pe zi

Germania a crescut numarul testelor efectuate pentru depistarea infectarii cu coronavirus la 500. 000 pe saptamana, aceasta detectare precoce ajutand in parte la mentinerea numarului de decese la un nivel relativ scazut, transmit AFP si Reuters.

Motivul pentru care barbatii sunt mai afectati de COVID-19 decat femeile

In tarile puternic afectate de coronavirus, barbatii reprezinta aproape 60% dintre cei infectati iar peste 70% dintre acestia au decedat. Specialistii sunt de parere ca factori precum alcoolul si fumatul pot explica numarul crescut de decese din randul barbatiilor.

VIDEO Orban: Am acceptat demisia lui Costache. il propun pe Nelu Tataru la conducerea Ministerului Sanatatii

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a confirmat demisia lui Victor Costache si a precizat ca il propune ca ministru al Sanatatii pe secretarul de stat Nelu Tataru, aflat in prezent la Suceava, unde incearca sa rezolve bomba epidemiologica din spital. Nelu Tataru ar putea depune chiar azi juramantul.

Cine este Nelu Tataru: Medic chirurg, liderul PNL Vaslui, principalul comunicator si cel mai vizibil oficial din Ministerul Sanatatii in mandatul lui Victor Costache

Nelu Tataru, propunerea lui Ludovic Orban pentru functia de ministru al Sanatatii, are 47 de ani, este medic chirurg la Spitalul din Husi, pe care l-a si condus o perioada in calitate de manager, si este liderul PNL Vaslui. Nelu Tataru a fost numit secretar de stat in Ministerul Sanatatii in decembrie anul trecut, moment din care a devenit principalul comunicator si cel mai vizibil oficial din institutie in mandatul lui Victor Costache, un ministru care a stat mai mult in umbra in cele aproape 5 luni de mandat.

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, si-a dat demisia

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, si-a dat demisia, au declarat pentru HotNews. ro, surse oficiale. Demisia ministrului Sanatatii vine in plina criza a epidemiei de coronavirus, in care au fost critici privind lipsa de materiale de protectie din spitale si testarea redusa in cazul COVID-19.

Ministrul Sanatatii, Victor Costache: Nu vrem sa repetam greselile facute de Italia si Spania

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat, marti, la Sinteza zilei, ca a elaborat impreuna cu specialistii din minister un plan pentru a fi evitat contactul intre pacientii infectati cu COVID-19 si cei care nu sunt infectati cu noul coronavirus.

Alexandru Rafila, despre initiativa lui Victor Costache privind testarea tuturor bucurestenilor: Nu o vad posibila tehnic

Alexandru Rafila, presedintele Societatii de Microbiologie a criticat initiativa fostului ministru al Sanatatii, Victor Costache, privind testarea tuturor bucurestenilor pentru CCOVID-19. Din punct de.

Cine este Nelu Tataru, cel care ii ia locul lui Victor Costache. Din ce partid provine fostul senator

Ludovic Orban l-a chemat de urgenta la Bucuresti pe Nelu Tataru care se afla la Suceava, in inspectie, dupa dezastrul de acolo. Nelu Tataru s-a nascut la data de 30 septembrie 1972, este un fost senator roman, ales in legislatura 2012-2016 pe listele PNL. Din anul 2017, Nelu Tataru este ales presedintele organizatiei Vaslui, iar .

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )