Libnet.ro
UNICEF

12:45

MRU: Nu stiu daca Victor Ponta va candida la prezidentiale, el este pus in colt acum

B1 B1,
MRU: Nu stiu daca Victor Ponta va candida la prezidentiale, el este pus in colt acum

Presedintele partidului Forta Civica, MihaiRazvan Ungureanu, a declarat, vineri seara, in cadrul emisiunii Actualitatea Romaneasca, difuzata de B1 TV, ca o candidatura la prezidentiale a lui. continuă pe B1

Sondaj CSCI: Victor Ponta are sanse sa castige alegerile prezidentiale din primul tur

Presedintele PSD Victor Ponta ar putea castiga alegerile prezidentiale din primul tur, potrivit ultimului sondaj CSCI, realizat dupa euroalegeri. Astfel, potrivit sondajului, Victor Ponta, candidand din partea alia.

Victor Ponta: Oltchim nu mai are pierderi. Toate masurile de restructurare au fost aplicate

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca in cazul Oltchim au fost aplicate toate masurile de restructurare pentru a face viabil combinatul, acesta fiind eligibil pentru credite. Din cate stiu de la.

Victor Ponta confirma ca Mircea Geoana se numara printre cei care pot reprezenta PSD-ul la prezidentiale

Mircea Geoana se numara printre cei care se lupta pentru a fi candidatul PSD la prezidentiale, a confirmat, miercuri, presedintele formatiunii Victor Ponta. Acesta a precizat ca un candidat al PSDpentru.

Victor Ponta: Candidatul PSD la Presedintie va fi stabilit de congres (VIDEO)

Candidatul PSD la prezidentiale va fi ales in Congresul partidului, a declarat, vineri, premierul Victor Ponta. El a spus ca pana atunci, probabil ca oricand cei care intentioneaza sa candideze pot anunta.

VIDEO Victor Ponta, despre raportul Comisiei Nana: O sa intreb conducerea Camerei daca raportul poate fi la dispozitia publicului / Concluziile arata ca se intrunesc toate criteriile unei retele de crima organizata

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca va adresa conducerii Camerei Deputatilor o intrebare privind posibilitatea ca Raportul Comisiei Nana sa fie pus la dispozitia publicului, el aratand ca, din ceea ce are la cunostinta, toate documentele Parlamentului au caracter public, informeaza Mediafax.

Sondaj CSCI, prezentat de RTV: Victor Ponta, castigator din primul tur la prezidentialele din noiembrie 2014

Un sondaj realizat, in perioada 3 - 5 iunie 2014, de Centrul de Studii si Cercetari Infopolitic CSCI) il desemneaza pe Victor Ponta drept castigator din primul tur la prezidentialele din toamna. Mai mult, aceeasi cercetare realizata de casa de sondare coordonata de un consilier al premierului il prezinta pe Ponta drept castigator detasat chiar si daca ar ajunge in turul doi, intr-o confruntare cu Mihai Razvan Ungureanu sau cu Klaus Iohannis.

Victor Ponta: Suntem total de acord cu recomandarile Comisiei Europene. Progresele trebuie facute in continuare

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca Guvernul este total de acord cu faptul ca actiunile impotriva coruptiei trebuie continuate, lucru evidentiat de Comisia Europeana. Este un lucru cu care suntem total.

Victor Ponta: Nu se impun taxe noi pentru reducerea CAS. Comisia Europeana ne-a cerut sa ne incadram in deficit

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca nu se impun taxe noi ca masuri compensatorii la reducerea CAS. Nu. Nu se impun. Ideea este ca in final trebuie sa ramanem in aceeasi limita de deficit.

VIDEO Victor Ponta si Chuck Hagel au vizitat baza militara de la Mihail Kogalniceanu

Dupa vizita din Portul Constanta, secretarul Apararii SUA, Chuck Hagel, s-a intalnit la baza militara Mihail Kogalniceanu cu premierul Victor Ponta.

Victor Ponta s-a intalnit cu seful Pentagonului, la baza militara Mihail Kogalniceanu din Constanta

Premierul Victor Ponta s-a intalnit, joi, cu secretarul american al Apararii, Chuck Hagel, la baza militara Mihail Kogalniceanu din Constanta, informeaza Guvernul. Ponta a declarat anterior ca mesajul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )