Libnet.ro
UNICEF

09:45

Neintelegeri in PNL privind legea prin care se acorda pensii speciale parlamentarilor: Lista nominala a liberalilor care ignora decizia Alinei Gorghiu

B1 B1,
Neintelegeri in PNL privind legea prin care se acorda pensii speciale parlamentarilor: Lista nominala a liberalilor care ignora decizia Alinei Gorghiu

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat public ca PNL nu sustine legea prin care se acorda pensii speciale parlamentarilor. Decizia politica a structurii de conducere a PNL nu valoreaza prea mult pentru 23. continuă pe B1

Klaus Iohannis a promulgat legea prin care MApN poate constitui structuri de conducere si de forte care sa fie puse la dispozitia NATO

Legea care prevede ca ministerul Apararii Nationale poate constitui structuri de conducere si de forte care sa fie puse la dispozitia NATO a fost promulgata joi de presedintele Klaus Iohannis, potrivit unui.

Parlamentul European a adoptat o rezolutie prin care indeamna Turcia sa recunoasca genocidul impotriva armenilor

Parlamentul European a adoptat miercuri o rezolutie prin care indeamna Turcia sa recunoasca genocidul impotriva armenilor. Asta in contextul implinirii a 100 de la ani masacrul impotriva armenilor din Imperiul Ot.

Lista rusinii: Cine sunt cei 250 de parlamentari care vor pensii speciale

Parlamentarii isi pregatesc pensii speciale. Senatorul Petru Daia a afirmat, marti, ca, potrivit formulei de calcul, pensiile pot varia intre 1. 500 si 4. 000 de lei, in functie de mandatele alesilor. Astfel,.

Ialomiteanu: Ponta strecoara in Codul Fiscal o prevedere prin care fimele devin investigatori fiscali

Deputatul PNL Gheorghe Ialomitianu il acuza pe Victor Ponta ca a strecurat in noul Cod Fiscal transmis Parlamentului o prevedere potrivit careia agentii economici de buna credinta trebuie sa se transforme in investigatori fiscali pentru a.

Ialomitianu: Ponta strecoara in Codul Fiscal o prevedere prin care fimele devin investigatori fiscali

Deputatul PNL Gheorghe Ialomitianu il acuza pe Victor Ponta ca a strecurat in noul Cod Fiscal transmis Parlamentului o prevedere potrivit careia agentii economici de buna credinta trebuie sa se transforme in investigatori fiscali pentru a evita sanctiuni din partea organelor fiscale ale ANAF-ului. Codul Fiscal al lui Victor Ponta prevede la articolul 11, alineatul 12, posibilitatea organelor fiscale de a refuza dreptul de deducere al TVA-ului pentru achizitiile unei persoane impozabile conditionand respectiva persoana sa afle daca furnizorul, prin aceasta operatiune, savarseste o fapta de evaziune fiscala. Potrivit acestei prevederi se instituie obligatia tuturor agentilor economici care achizitioneaza bunuri sa afle dace furnizorii lor au intentia sa faca evaziune fiscala, precizeaza Ialomiteanu, intr-un comunicat de presa citat de Mediafax.

Surse: Claudiu Lucaci a pierdut contestatia prin care incerca sa ramana sef la stirile TVR

Claudiu Lucaci a primit un punctaj final de 73,83 de puncte la concursul pentru sefia stirilor TVR, potrivit unor surse din TVR. Punctajul, primit in urma rezolvarii contestatiei pe care o depusese la evaluarea initiala, este insuficient pentru a mai putea ocupa functia de coordonator cu atributii de director al Directiei Stiri din TVR.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )