Libnet.ro
UNICEF

08:16

Femeia gasita moarta pe Transfagarasan ar fi fost ucisa de propriul nepot. Barbatul a fost arestat preventiv

Antena3 Antena3,
Femeia gasita moarta pe Transfagarasan ar fi fost ucisa de propriul nepot. Barbatul a fost arestat preventiv

Tribunalul Sibiu a decis, joi, arestarea preventiva pentru 30 de zile a nepotului femeii gasite moarte in urma cu zece zile, pe Transfagarasan, acesta fiind acuzat de procurori ca a ucis-o prin. continuă pe Antena3

Suspectul in cazul profesoarei de sport din Brasov, gasita moarta pe Transfagarasan, a fost arestat preventiv

Tribunalul Sibiu a decis arestarea preventiva pentru 30 de zile a barbatului suspectat de uciderea profesoarei de sport de la Colegiul Remus Radulet din Brasov, Viorica Bozos. Barbatul a fost retinut pe Aeroportul Otopeni.

Profesoara din Brasov gasita moarta in Sibiu a fost asfixiata. A fost ucisa cu doua zile inainte de descoperirea cadavrului

Raportul medicilor legisti arata ca femeia a fost ucisa. Leziunile din zona gatului arata ca femeia a fost stransa de gat.

Nepotul profesoarei de sport care a fost gasita moarta pe Transfagarasan a fost arestat preventiv

Nepotul profesoarei de sport din Brasov, acuzat ca a omorat-o pe femeie si apoi i-a abandoant cadavrul pe Transfagarasan a fost arestat preventiv, informeaza Mediafax. Pe numele barabtului, in.

Profesoara ucisa pe Transfagarasan. Politistii din mai multe judete sunt in alerta

Politistii din mai multe judete sunt in alerta, dupa ce o profesoara de sport de la un liceu din Brasov a fost gasita moarta intr-un sant, pe marginea Transfagarasanului. Apropiatii.

A fost retinut principalul suspect in cazul mortii profesoarei de sport gasita pe Transfagarasan

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Sibiu au decis retinerea principalului suspect in cazul profesoarei de sport care a fost gasita moarta pe Transfagarasan, si anume a nepotului.

Cum a disparut fara urma, de trei ani, adolescenta ce avea o idila cu un medic. Familia este convinsa ca fata a fost ucisa

Parchetul General a solicitat Parchetului de pe langa Curtea de Apel Iasi preluarea dosarului privind disparitiei unei adolescente din Barlad, caz in care un chirurg a fost suspectat ca a ucis-o, dupa ce timp de doi ani de zile, de cand judecatorii au dispus refacerea anchetei, cazul a batut pasul pe loc la Parchetul de pe langa Tribunalul Vaslui.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2888 seconds )