Libnet.ro
UNICEF

01:05

Editura Universitatii din Bucuresti a primit cea mai inalta distinctie pentru carte stiintifica

Editura Universităţii Bucureşti Editura Universităţii Bucureşti,
Editura Universitatii din Bucuresti a primit cea mai inalta distinctie pentru carte stiintifica

La cel mai important targ de carte din capitala Moldovei, Iasi, Editura Universitatii din Bucuresti a fost onorata cu cea mai inalta distinctie: Premiul Mihail Kogalniceanu pentru editarea cartii stiintifice si de specialitate, acordat in cadru festiv pe data de 13 mai 2017. Comisia de jurizare a fost alcatuita din personalitati culturale iesene si reprezentanti []. continuă pe Editura Universităţii Bucureşti

VIDEO Un mic atol nelocuit din Pacific are cea mai mare densitate de gunoaie din lume, fiind poluat cu 38 de milioane de bucati de plastic

Unul dintre cele mai izolate locuri din lume, un atol de corali nelocuit este si unul dintre cele mai poluate locuri de pe glob, scrie Guardian.

Spectacolul Podu, in premiera pe scena Teatrului National din Bucuresti pe 29 mai! (P)

Spectacolul Podu, adaptat dupa Podul sinucigasilor, de Paul Ioachim si regizat de Horatiu Malaele ajunge in premiera pe scena Teatrului National din Bucuresti! Mult asteptata reprezentatie ce ii va aduce din nou impreuna pe Horatiu Malaele, George Ivascu si Meda Victor va avea loc pe 29 mai la Sala Mare a Nationalului bucurestean! Biletele se gasesc la casa de bilete a Teatrului National, si online pe startickets. ro, mystage. ro, blt. ro si bilete. ro.

Istorie si stiinta in Palatul Principilor din Alba Iulia, cea mai importanta cladire administrativa aTransilvaniei

Cea mai importanta cladire administrativa din Transilvania, Palatul Principilor din Cetatea Alba Carolina, ar putea oferi posibilitati multiple de petrecere a timpului liber pentru localnici si turisti. O arhitecta din Alba Iulia propune valorificarea interioarelor Palatului cu ajutorul unor instalatii interactive.

Primaria Capitalei a lansat concursul Cea mai frumoasa fatada cu premii in valoare totala de 214.000 lei pentru cel mai frumos balcon, cea mai frumoasa gradina si cea mai frumoasa fatada

Primaria Municipiului Bucuresti, prin ARCUB, organizeaza, in perioada 16 mai - 26 iunie 2017, Concursul Cea mai frumoasa fatada, structurat pe trei sectiuni: Cea mai frumoasa fatada, Cel mai frumos balcon si Cea mai frumoasa gradina. Municipalitatea isi propune astfel sa recompenseze si sa incurajeze eforturile locuitorilor Capitalei care doresc sa contribuie la infrumusetarea orasului, fie ca sunt persoane fizice, persoane juridice sau asociatii de proprietari/locatari, potrivit unui comunicat emis de institutie.

Weekend, colaborarea dintre Delia si The Motans, este cea mai difuzata piesa pe radio VIDEO

Colaborarea dintre The Motans si Delia, single-ul Weekend, lansat la sfarsitul lunii februarie, este in prezent cea mai difuzata piesa la posturile de radio din Romania.

Eurostat: Romania a inregistrat in aprilie cea mai scazuta inflatie anuala din UE

Romania a inregistrat in aprilie cea mai scazuta inflatie anuala din Uniunea Europeana, de 0,6%, urmata de Irlanda, cu 0,7% si Slovacia, cu 0,8%, in timp ce la nivelul Uniunii Europene indicatorul a fost de 2%, potrivit datelor publicate miercuri de biroul european de statistica Eurostat.

Romania a inregistrat in luna aprilie cea mai scazuta inflatie din UE

Romania a inregistrat in luna aprilie cea mai scazuta inflatie anuala din Uniunea Europeana, urmata de Irlanda si Slovacia, potrivit datelor publicate, miercuri, de biroul european de statistica Eurostat.

Eurostat: Romania a avut cea mai mar crestere economica procentuala din UE in primul trimestru 2017

Romania a avut cea mai mare crestere economica procentuala din Uniunea Europeana in primul trimestru al anului 2017: 5,6% fata de primul trimestru al anului 2016 si 1,7% fata de trimestrul IV al anului 2016, pe serie ajustata sezonier, conform datelor prezentate, marti, de Biroul european de statistica Eurostat.

Eurostat: Romania a avut cea mai mare crestere economica procentuala din UE in primul trimestru 2017

Romania a avut cea mai mare crestere economica procentuala din Uniunea Europeana in primul trimestru al anului 2017: 5,6% fata de primul trimestru al anului 2016 si 1,7% fata de trimestrul IV al anului 2016, pe serie ajustata sezonier, conform datelor prezentate, marti, de Biroul european de statistica Eurostat.

Romania a inregistrat cea mai mare crestere economica din UE, in T1 din 2017

Romania a inregistrat in primul trimestru cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana, atat fata de trimestrul precedent cat si fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit datelor publicate, marti, de Eurostat.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )