Libnet.ro
UNICEF

07:15

Nicole Scherzinger face echipa cu Alex Gaudino pentru un nou single Missing You!

Devorator Monden Devorator Monden,
Nicole Scherzinger face echipa cu Alex Gaudino pentru un nou single Missing You!

Piesa, realizata de cei doi artisti in colaborare, va fi lansata oficial pe opt septembrie. Missing You este inclusa pe ultimul album al DJ-ului italian, intitulat Doctor Love, care a fost lansat anul acesta in martie. Nicole Scherzinger s-a declarat foarte incantata de colaborarea cu Alex Gaudino: Sunt foarte entuziasmata ca in sfarsit am avut . continuă pe Devorator Monden

John Mayer face echipa cu Katy Perry pentru piesa Who You Love!

Aceasta piesa face parte de pe cel mai nou album al cantaretului, intitulat Paradise Valley, care va fi lansat pe 20 august. Who You Love nu a fost lansata ca single oficial. Piesa este o colaborare cu fosta sa iubita, Katy Perry, care la randul sau este ocupata cu punerea la punct a ultimelor detalii .

Ponta: Cotroceni nu mai exista ca Presedintie. E o echipa de campanie pentru Udrea

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Suceava, ca Palatul Cotroceni nu mai exista ca Presedintie, fiind o echipa de campanie pentru doamna Udrea la prezidentiale, informeaza Mediafax. intrebat ce.

Corlatean: Romania face TOT ce poate pentru integrarea Moldovei in UE.

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, spune ca Guvernul de la Bucuresti face tot ce poate pentru a sprijini integrarea europeana a Republicii Moldova, relateaza Mediafax. Lucram de atata vreme impreuna si facem tot ce putem pentru a sprijini obiectivele europene, integrarea europeana a Republicii Moldova. Momentul din toamna acestui an, din noiembrie, de la Vilnius, Summitul parteneriatului estic al Uniunii Europene UE), poate insemna o pagina noua de istorie pentru Basarabia. Si nu ne .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )