Libnet.ro
UNICEF

22:45

Nubia Z11 este cel mai subtire smartphone de 5,5 inci

Playtech Playtech,
Nubia Z11 este cel mai subtire smartphone de 5,5 inci

Posibilitatea sa va indragostiti de un smartphone chinezesc este foarte mare in momentul in care pui mana pe un Nubia Z11 sau alte cateva creatii cu un design premium fara nici un fel de margini ale ecranului. Nubia, unul dintre brandurile ZTE sub care compania lanseaza dispozitive premium, s-ar putea sa devina mult mai relevant []. continuă pe Playtech

IFA 2016: Lenovo Yoga 910 este cel mai subtire laptop convertibil din lume

Lenovo a anuntat, in cadrul IFA 2016, ca va extinde familia de multi-modale Yoga cu noul laptop convertibil Yoga 910. Lenovo Yoga 910 este cel mai subtire laptop convertibil din lume. Lenovo Yoga 910 are doar 14,33 mm grosime si este printre cele mai puternice dispozitive convertibile de pe piata, fiind dotat cu ultima gama [].

El e acum cel mai subtire telefon din lume! Designul este fantastic!

Posibilitatea sa va indragostiti de un smartphone chinezesc este foarte mare in momentul in care pui mana pe un Nubia Z11 sau alte cateva creatii cu un design premium fara nici un fel de margini ale.

Ciolos despre Toba: Este cel mai bine si pentru dansul si pentru Guvern sa plece

Premierul Dacian Ciolos a afirmat, joi, ca ar fi cel mai bine ca ministrul de Interne, Petre Toba, sa isi dea demisia.

Dacian Ciolos despre Toba: Este cel mai bine si pentru dansul si pentru Guvern sa plece

Premierul Dacian Ciolos a afirmat, joi, ca ar fi cel mai bine ca ministrul de Interne, Petre Toba, sa isi dea demisia. Un lucru este clar, indiferent despre cine ar fi vorba in Guver.

Este cel mai mare cimitir din lume. Motivul pentru care milioane de oameni vor sa fie inmormantati aici

Wadi Al-Salam este cel mai mare cimitir nu numai din Irak, dar si din intreaga lume. Are peste 1400 de ani. Milioane de siiti viseaza sa fie inmormantati in acest loc unde se afla mormantul lui Ali, varul si ginerele.

Extremele Philips la IFA 2016: cel mai subtire monitor si cel mai mare monitor curbat 4K

IFA 2016 se va desfasura la inceput de septembrie si Philips are anunturi importante. Se va concentra pe monitoare si acestea sunt primele detalii despre noutati.

FOTO. Cel mai mare zburator din lume a ajuns la Dino Parc Rasnov

Hatzegopteryx, cel mai mare animal zburator din lume, se afla, acum, la Dino Parc Rasnov. Giganticul zburator, descoperit chiar pe teritoriul Romaniei, a fost reconstituit de catre Dino Parc Rasnov pe baza descoperirilor realizate de profesorul Dan Grigorescu, de la Universitatea Bucuresti, cel care a gasit fosilele Hatzegopteryx-ului. Sosirea pterozaurului este insotita de o alta premiera: un cuib de 10 oua reale de dinozaur, descoperit la Tustea in Geoparcul dinozaurilor Tara Hategului! .

Fratii Paval se apropie cu Dedeman de cel mai curajos obiectiv si isi pregatesc terenul pentru expansiunea in Europa

Dedeman, cel mai mare retailer specializat in comercializarea de materiale pentru casa si gradina din Romania, isi pregateste terenul pentru planul anuntat de a-si extinde operatiunile si in afara granitelor tarii, iar acest lucru este tot mai aproape.

SIF Banat Crisana - cel mai bun randament din BET-FI

Actiunile SIF1 Banat Crisana s-au apreciat cu 4,44%, in perioada 18-25 august, reprezentand cel mai bun randament raportat la euro din cadrul indicelui BET-FI, care s-a apreciat cu 1,68%.

S-a deschis cel mai nou centru comercial din Bucuresti. Cum arata ParkLake Plaza - GALERIE FOTO

ParkLake, cel mai asteptat si cel mai aparte centru comercial din ultimii ani, si-a deschisusile catre public, in vecinatatea Parcului Titan. Printre numeroasele idei revolutionare pe care le propune.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )