Libnet.ro
UNICEF

18:00

Oamenii de stiinta au descoperit cel mai rezistent material din natura

Adevărul Adevărul,
Oamenii de stiinta au descoperit cel mai rezistent material din natura

Oamenii de stiinta au descoperit recent cel mai rezistent material din natura. Este vorba despre dintii unui melc acvatic, puternici precum otelul si duri ca o vesta antiglont, informeaza Washington Post. continuă pe Adevărul

Oamenii de stiinta au descoperit cel mai puternic material din natura

Este la fel de puternic ca otelul si dur ca o vesta antiglont, capabil sa reziste la aceeasi presiune de care este nevoie pentru a transforma carbonul din diamant. Oamenii de stiinta au descoperit cel mai puternic si cel mai nou material din natura, care vine de la melcul acvatic, scrie Washington Post.

Grecia cere extinderea acordului de imprumut: Actiunile europene au urcat la cel mai ridicat nivel din 2008

Un oficial elen a anuntat, miercuri, ca Atena va cere o extindere a acordului de imprumut in zona euro. Dupa aceasta declaratie, actiunile europene au urcat la cel mai ridicat nivel din ultimii sapte ani,.

Cosmin Moti, cel mai bun fundas din campionatul bulgar in 2014

Internationalul Cosmin Moti, care evolueaza pentru Ludogoret Razgrad, a fost desemnat cel mai bun fundas din campionatul bulgar in anul 2014.

Bursa japoneza, la cel mai mare nivel din ultimii sapte ani si jumatate

Indicele Nikkei al bursei din Tokyo a incheiat sedinta de luni la cel mai bun nivel din ultimii sapte ani si jumatate, incurajata de evolutia pozitiva de pe Wall Street, de vineri, si de anuntul ca Japonia a iesit din recesiune in ultimul trimestru din 2014, scrie AFP, citata de Hotnews.

Giorgio Armani decoreaza apartamentele de lux din cel mai inalt bloc din lume! Iata cat costa unul!

Giorgio Armani se pricepe nu doar la design vestimentar, ci si la cel de interioare. Demonstreaza lucrul acesta decorand luxoasele apartamente din cel mai inalt bloc din lume, aflat in Mumbai India). Iata cat te-ar costa sa locuiesti acolo! .

Cosmin Moti a fost desemnat cel mai bun fundas din campionatul Bulgariei

Internationalul roman care joaca la echipa Ludogoret Razgrad este cel mai bun fundas al campionatului bulgar conform site-ului oficial al UEFA. Clasamanetul a fost realizat in urma activitatii fotbalistului in.

Cel mai corupt director din 2014: A angajat in companie 250 de membri de familie si a reusit sa falimenteze o banca

Experienta lui Ricardo Espirito Santo Silva Salgado, CEO-ul bancii Banco Espirito BES) reprezinta un exemplu de esec, potrivit unui clasament realizat de BBC, in care a primit titlul de cel mai groaznic CEO.

Vladimir Putin ar fi cel mai bogat om din lume, cu o avere de 200 miliarde de dolari

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, ar fi cel mai bogat om din lume, cu o avere de 200 miliarde de dolari, potrivit lui Bill Browder, cel mai mare investitor strain din Rusia la o anumita perioada. Dupa 14 ani.

Alerta terorista in Germania: Cel mai mare carnaval din nordul tarii a fost anulat, dupa informatii privind un posibil atac de origine islamista

Alerta terorista in Germania, din cauza unui atac terorist de origine islamista. Autoritatile au anulat cel mai mare carnaval organizat in nordul Germaniei, in orasul Braunschweig, relateaza postul.

Alerta terorista si in Germania: Cel mai mare carnaval din nordul tarii a fost anulat

Autoritatile germane au declansat duminica o alerta din cauza unui atac terorist de origine islamista si au anulat cel mai mare carnaval organizat in nordul Germaniei, in orasul Braunschweig, anunta Mediafax, citand Deutsche Welle. Politia din Braunschweig a anuntat ca evenimentul a fost anulat dupa ce surse de stat de incredere au aflat despre o amenintare concreta cu privire la comiterea unui atac de natura islamista.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1956 seconds )