Libnet.ro
UNICEF

13:45

Oana Mizil, iubita lui Marian Vanghelie, audiata la DNA (VIDEO)

B1 B1,
Oana Mizil, iubita lui Marian Vanghelie, audiata la DNA (VIDEO)

Oana Mizil, iubita lui Marian Vanghelie, este audiata joi la sediul Directiei Nationale Anticoruptie in contextul in care la resedinta edului Sectorului 5, precum si la sediul Primariei au loc perchezitii ale. continuă pe B1

Oana Mizil, iubita lui Marian Vanghelie, audiata la DNA

Oana Mizil, iubita lui Marian Vanghelie, este audiata joi la sediul Directiei Nationale Anticoruptie in contextul in care la resedinta edului Sectorului 5, precum si la sediul Primariei au loc perchezitii ale.

Oana Mizil, la DNA. Surse: Politicianul, suspect de fapte de incompatibilitate

Deputatul PSD Oana Niculescu Mizil, iubita lui Marian Vanghelie, a fost adusa, joi, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), pentru a fi audiata. Din primele informatii, se pare ca este vorba.

Marian Vanghelie incasa comision prin firma controlata de Oana Mizil: Edilul sectorului 5, denuntat la DNA si de ANI

Marian Vanghelie ar fi incasat comision prin firma controlata de iubita sa, Oana Mizil, potrivit procurorilor DNA, informeaza B1 TV. Oana Mizil a fost pusa sub invinuire de magistrati pentru operatiuni financiare .

Oana Mizil, audiata la DNA

Iubita lui Marian Vanghelie, Oana Mizil, este audiata la Directia Natioanala Anticoruptie.

Perchezitii la locuinta si primaria lui Marian Vanghelie. Prejudiciul in dosar, 2 MILIARDE de lei. Surse: Vanghelie cerea comision de 20%. Avocat: Clientul meu, suspect de abuz in serviciu

Update 11. 35- Avocatul lui Marin Vanghelie a declarat joi, ca edilul sectorului 5 este suspectat de abuz in serviciu. Update 11. 00 - Oana Mizil, iubita lui Vanghelie, a ajuns la DNA. Deocamdata nu se stie in ce.

Oana Mizil, la iesirea de la DNA: Da, sunt insarcinata! Primarul Vanghelie va avea al doilea baiat

Oana Mizil a declarat, la iesirea de la DNA, ca este insarcinata. Marian va avea al doilea baiat, a spus Mizil jurnalistilor prezenti. Iubita lui Marian Vanghelie a venit joi, la DNA, in baza unui mandat de.

Dezvaluiri din dosarul lui Marian Vanghelie

Amanunte importante din dosarul lui Vanghelie au fost prezentate in emisiunea 100 de Minute. Potrivit documentui prezentat de Antena 3, iubita lui Marian Vanghelie, Oana Mizil, care a declarat recent ca nu are.

Marian Vanghelie, dus la DNA pentru audieri. Nepotul lui Vanghelie a fost retinut

15- Primarul Marian Vanghelie a fost dus la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a fi audiat. Vanghelie este suspectat ca a luat spagi de 90 de milioane de euro. Nepotul sau si alte trei.

Marian Vanghelie, denuntat la DNA de ANI: Edilul nu poate justifica un milion de dolari din declaratia de avere

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost denuntat la DNA de Agentia Nationale da Integritate, informeaza B1 TV. Potrivit inspectorilor de integritate, edilul nu poate justifica un milion de dolari din declara.

Avocat: Dupa perchezitiile de la Primaria Sectorului 5, Marian Vanghelie va fi dus la DNA (VIDEO)

Marian Vanghelie a fost dus la sediul primariei Sectorului 5 joi, in jurul orei 14. 30, unde se vor face perchezitii, dupa incheierea celor de la resedinta sa. S-a finalizat prima procedura de perchezitie.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )