Libnet.ro
UNICEF

12:45

Obama face apel la calm, dupa masacrul din Dallas

România Liberă România Liberă,
Obama face apel la calm, dupa masacrul din Dallas

Presedintele Statelor Unite ale Americii SUA), Barack Obama, aflat duminica in vizita la Madrid, si-a reluat apelurile la calm, cerandu-le americanilor sa nu mai atace fortele de ordine, apel ce survine dupa o noapte de puternice tensiuni intre afroamericani si politisti dupa masacrul din Dallas, relateaza AFP, potrivit Agerpres. continuă pe România Liberă

Drapelele coborate in berna in SUA timp de cinci zile dupa masacrul din Dallas

Presedintele american Barack Obama a ordonat vineri ca drapelele sa fie coborate in berna in SUA pana marti dupa masacrul din Dallas in care cinci politisti au fost ucisi, informeaza AFP.

Dallas ramane in stare de alerta, dupa masacrul din urma cu doua zile

Sediul central al politiei din Dallas a fost plasat, aseara, in stare de alerta maxima. Asta, dupa ce a fost primita o amenintare la adresa fortelor de ordine, anunta Agerpres, care citeaza AFP.

Amenintare impotriva politiei din Dallas, sediul central a fost pentru scurt timp in alerta

Sediul central al politiei din Dallas a fost plasat in alerta ieri timp de cateva ore dupa ce a primit o amenintare la adresa fortelor de ordine, insa perchezitiile s-au incheiat fara urmari, potrivit AFP.

SUA: Amenintare impotriva sediului politiei din Dallas

Sediul central al politiei din Dallas a fost plasat in alerta sambata timp de cateva ore dupa ce a primit o amenintare la adresa fortelor de ordine, insa perchezitiile s-au.

Ce planuri avea autorul masacrului din Dallas

Autorul masacrului din Dallas planificase sa omoare politisti chiar inainte de uciderea a doi afroamericani cu focuri de arma de catre fortele de ordine in alte doua state americane si avea alte proiecte devastatoare, a dezvaluit duminica seful politiei locale, David Brown, citat de AFP, potrivit Agerpres.

Un robot-bomba a fost folosit pentru a neutraliza un atactor din Dallas, dupa ce negocierile au esuat

Un robot-bomba a fost folosit pentru a neutraliza un barbat inarmat in Dallas, dupa ce 5 ofiteri ai fortelor de ordine au fost ucisi si alti 7 au fost raniti in timpul unui protest.

Hillary Clinton si Donald Trump, decizii radicale dupa atacul armat din Dallas

Cei doi candidati la alegerile prezidentiale din SUA, Hillary Clinton si Donald Trump, si-au anulat vineri intalnirile electorale in urma atacului armat de la Dallas, soldat cu moartea a cinci.

Autorul atacului armat din Dallas, identificat. Ucigasul de politisti s-a antrenat cu Armata SUA

Barbatul suspectat ca a lansat joi noaptea un atac armat asupra politistilor la Dallas, ucigand cinci dintre ei si ranind alti sapte, a fost identificat vineri de media americane ca fiind Micah Johnson,.

Imagini socante cu momentul in care unul dintre politistii din Dallas este ucis de unul dintre atacatori (VIDEO)

Cinci politisti si-au pierdut viata in urma unui atac in Dallas, in timpul unei manifestatiii care avea loc impotriva celor doi oameni de culoare ucisi de politia din SUA. Manifestatia.

Ban Ki-moon face apel la rezolvarea pasnica a disputelor privind insulele din Marea Chinei de Sud

Secretarul general al Natiunilor Unite, Ban Ki-moon, a vorbit, joi, despre necesitatea rezolvare pe cale pasnica a disputelor privind insulele din Marea Chinei de Sud.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )