Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ce obligatii are fostul Principe Nicolae fata de fetita lui din afara casniciei

ADPM ADPM,
Ce obligatii are fostul Principe Nicolae fata de fetita lui din afara casniciei

Nicolae Medforth-Mills a recunoscut saptamana aceasta, dupa testul ADN, ca are un copil cu Nicoleta Cirjan, rezultat in urma unei relatii pasagere. Iata ce obligatii are fostul Principe Nicolae fata de fetita lui din afara casniciei! . continuă pe ADPM

Fostul principe Nicolae: Rezultatul a fost pozitiv. Sunt tatal copilului Nicoletei Cirjan

Fostul principe Nicolae a scris, luni, pe Facebook, ca testul privind stabilirea paternitatii a presupusului sau copil cu Nicoleta Cirjan a aratat un rezultat pozitiv si a precizat ca isi va asuma responsabilitatea legala fata de minor.

Situatie jenanta la Casa Regala. Fostul Principe Nicolae recunoaste ca e tatal copilului Nicoletei Cirjan

Fostul Principe al Romaniei, Nicolae, a anuntat ca testul de paternitate facut in cazul copilului Nicoletei Cirjan a iesit pozitiv. El a recunoscut acest lucru, dar a cerut sa nu se mai faca niciun comentariu pe acest subiect. Nepotul Regelui Mihai, Nicolae, caruia Casa Regala i-a retras titlul de Principe a recunoscut ca este tatal [] .

Mesajul Nicoletei Cirjan, dupa ce fostul principe Nicolae a recunoscut copilul pe care il are cu ea

Nicoleta Cirjan, tanara care a avut o relatie cu fostul Principe al Romaniei a spus ca nu s-a indoit niciodata de rezultatele testului ADN, insa e mahnita din cauza ca mama ei a murit inainte ca Nicolae sa isi recunoasca fetita.

Fostul Principe Nicolae si-a recunoscut copilul:Mi-am asumat responsabilitatea legala fata de acesta

Nicolae Medforth-Mills a recunoscut public ca Iris, fetita Nicoletei Cirjan, este intr-adevar copilul lui. Acesta a anuntat pe Facebook, luni dupa-amiaza, ca isi asuma responsabilitatea legala fata de micuta.

Nepotul Regelui Mihai si-a recunoscut fetita dupa trei ani

Fostul principe Nicolae si-a recunoscut copilul dupa trei ani. Este vorba despre fetita adusa pe lume de fosta sa iubita si pentru care acum s-a facut un test de paternitate. Rezultatul a aratat fara dubiu.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )