Libnet.ro
UNICEF

09:45

Omagiile emotionante ale celebritatilor pentru actorul Rutger Hauer: A fost mereu gentleman, bland si plin de compasiune

Adevărul Adevărul,
Omagiile emotionante ale celebritatilor pentru actorul Rutger Hauer: A fost mereu gentleman, bland si plin de compasiune

Moartea actorului Rutger Hauer a fost anuntata miercuri, 24 iulie. Cineastul mexican Guillermo del Toro 54 de ani) si muzicianul canadian Bryan Adams 59 de ani) sunt doi dintre cei care i-au adus un omagiu, in mediul online. continuă pe Adevărul

A murit actorul Rutger Hauer la varsta de 75 de ani

A murit actorul Rutger Hauer, cunoscut din roluri precum cel interpretat in Blade Runner Vanatorul.

DOLIU in lumea filmului: Actorul Rutger Hauer a murit la 75 de ani

Actorul olandez Rutger Hauer a murit la varsta de 75 de ani, informeaza BBC News. Cunoscut mai ales pentru rolul sau din filmul Blade Runner s-a stins din viata vineri, din cauza unei afectiuni, iar miercuri.

Actorul Rutger Hauer s-a stins din viata. Olandezul era cunoscut din filme precum Blade Runner si Sin City

Actorul olandez Rutger Hauer, cunoscut din filme precum Blade Runner 1982) si Sin City 2005), s-a stins din viata la varsta de 75 de ani, potrivit digi24. ro.

Actorul Rutger Hauer, cunoscut din filme ca Blade Runner si Sin City, a murit la varsta de 75 de ani

Actorul olandez Rutger Hauer, cunoscut din filme ca Blade Runner 1982) si Sin City 2005), a murit la varsta de 75 de ani. Agentul actorului a confirmat ca el a murit pe 19 iulie, in Olanda, dupa o scurta boala, si ca miercuri a avut loc ceremonia funerara, scrie Variety.

Actorul olandez Rutger Hauer, cunoscut in special pentru rolul din Blade Runner, a murit la 75 de ani

Actorul olandez Rutger Hauer, cunoscut in special pentru rolul din filmul clasic SF Blade Runner, a murit in 19 iulie, dupa o scurta suferinta, la varsta de 75 de ani, a anuntat miercuri, citand familia acestuia, agentia ANP, preluata de Reuters.

Rutger Hauer, celebrul actor din Blade Runner si din alte zeci de filme, a murit la 75 de ani VIDEO

Rutger Hauer, celebrul actor olandez din anii 70, care a jucat in filmul Blade Runner din 1982 ca Roy Batty, a murit pe 19 iulie la domiciliul sau din Olanda, dupa o scurta boala. Avea 75 de ani,.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )