Libnet.ro
UNICEF

09:00

Omni este cea mai noua creatie GoPro pentru realitate virtuala

Playtech Playtech,
Omni este cea mai noua creatie GoPro pentru realitate virtuala

Omni este cel mai nou gadget din portofoliul GoPro si s-ar putea sa intruchipeze cea mai facila cale de a genera continut video de calitatea foarte buna in realitate virtuala. Multe dintre sistemele ce sunt folosite pentru captura de continut video la 360 de cadre, care se preteaza pentru realitate virtuala, poate ajunge cu usurinta []. continuă pe Playtech

Somnul este cea mai buna solutie pentru reducerea poftei de a consuma alimente de tip fast-food

Pofta de a consuma dulciuri sau mancare de tip fast-food este datorata, in primul rand, oboselii fizice, conform unui studiu efectuat recent de un grup de cercetatori americani, care au descoperit ca lipsa de somn duce la cresterea apetitului pentru produsele alimentare nesanatoase. Dovezile pe care le avem in urma studiilor efectuate in laborator arata ca exista o conexiune intre privarea de somn si riscul crescut de obezitate, declara autoarea principala a studiului, publicat in jurnalul Sleep.

Anne Hathaway este cea mai fericita femeie din lume. Ce motiv are vedeta

Anne Hathaway, castigatoarea premiului Oscar, si sotul ei, Adam Shulman, sunt cei mai fericiti oameni.

Noul PNL/PDL este cea mai sinistra si ridicola adunatura de demagogi incompetenti. Ponta iese la atac: in ultimii 150 de ani nu s-a mai intalnit asa ceva

Victor Ponta isi ataca de pe tusa rivalii politici. Dupa ce ultimul sondaj INSCOP a aratat ca PNL este in cadere libera, cu doar doua luni inainte de alegerile locale, iar PSD creste, fostul.

Faze Tari: Gemenele cu cele mai mari funduri! Traiesc vieti identice ca sa arate la fel; Casa cu susul in jos, creatia bizara a unor arhitecti din Taiwan care atrage turistii; Aceasta este cea mai bantuita casa din lume! Ai curaj sa dormi in ea?

Vrea sa devina tatal a 100 de copii! Are deja 35 si nici nu stie cum ii cheama!Jan Mohammad, un doctor din Pakistan vrea sa devina tatal a 100. La ce se gandesc barbatii in timp ce fac sex cu prostituate. Mai multi barbati care au facut sex cu prostituate au acceptat sa fie intervievati si sa.

Sorana Carstea, la 26 de ani. Cea mai frumoasa jucatoare de tenis din Romania, intr-un pictorial atragator

Daca Simona Halep este cea mai valoroasa jucatoare de tenis din Romania, Sorana Carstea este socotita cea mai atragatoare.

Suspendare record in rugby: 99 de ani pentru cea mai urata lovitura posibila (VIDEO)

Un rugbist din Argentina a fost suspendat timp de 99 de ani, dupa ce a lovit un adversar in urma cu opt zile. Aceasta pedeapsa este cea mai dura din istoria acestui sport. Pilierul Cipriano Martinez, de.

Groupama Asigurari: In 2015 am platit despagubiri de aproximativ 100 milioane euro, cea mai mare despagubire de 2,1 milioane lei fiind pentru o polita RCA

Groupama Asigurari a anuntat vineri ca anul trecut a platit despagubiri in valoare de aproximativ 100 de milioane de euro pe segmentul de de asigurari non-life, 68% din suma reprezentand despagubiri achitate persoanelor juridice. Cea mai mare dauna platita de Groupama in 2015 a reprezentat despagubirea pentru o polita RCA, de peste 2,1 milioane de lei. Conform datelor ASF, Groupama s-a situat anul trecut pe locul trei in piata asigurarilor atat in ceea ce priveste veniturile cat si despagubirile platite si pe locul noua in topul asiguratorilor cu cele mai multe reclamatii de la clienti.

De ce este micul dejun considerat masa cea mai importanta a zilei. Fibrele si legumele consumate dimineata asigura energie si putere de concentrare

Micul dejun este considerat cea mai importanta masa a zilei pentru ca asigura energia necesara pe parcursul acesteia. in plus, alimentele servite la micul dejun garanteaza rezultate bune la activitatile din prima parte a zilei.

Cea mai mare banca din Romania nu mai acorda credite prin programul Prima Casa

BCR, cea mai mare banca din Romania, a scos din oferta sa de creditare imprumuturile Prima Casa, pentru ca a epuizat plafonul de garantii. BCR acorda acum doar credite ipotecare.

SUA: Cea mai puternica armata din lume se reorganizeaza n fata noilor amenintari

Armata americana, cea mai puternica din lume, trebuie sa isi revizuiasca in profunzime organizarea pentru a putea raspunde mai bine la amenintarile de amploare internationala ca gruparea Statul Islamic, a afirmat marti secretarul Apararii, Ahston Carter, citat de AFP, relateaza Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2638 seconds )