Libnet.ro
UNICEF

09:00

Omul de afaceri Puiu Popoviciu, condamnat definitiv la sapte ani de inchisoare, a fost eliberat pe cautiune, la Londra. El a platit 200.000 de lire si trebuie sa poarte bratara de identificare

România Liberă România Liberă,
Omul de afaceri Puiu Popoviciu, condamnat definitiv la sapte ani de inchisoare, a fost eliberat pe cautiune, la Londra. El a platit 200.000 de lire si trebuie sa poarte bratara de identificare

Omul de afaceri Puiu Popoviciu, condamnat definitiv la sapte ani de inchisoare in dosarul Ferma Baneasa, a fost retinut la Londra. continuă pe România Liberă

Puiu Popoviciu, condamnat definitiv la sapte ani de inchisoare, a fost retinut de Politia Metropolitana din Londra. Omul de afaceri era dat in urmarire internationala. Cand va declansa Ministerul Justitiei procedura de extradare

Omul de afaceri Puiu Popoviciu, condamnat definitiv la sapte ani de inchisoare in dosarul Ferma Baneasa, a fost retinut la Londra.

Puiu Popoviciu, condamnat definitiv la sapte ani de inchisoare, a fost eliberat pe cautiune la Londra

Omul de afaceri Puiu Popoviciu, condamnat definitiv la sapte ani de inchisoare in dosarul Ferma Baneasa, a fost retinut la Londra.

Omul de afaceri Puiu Popoviciu a fost eliberat pe cautiune

ACTUALIZARE 17:30 Omul de afaceri Gabriel Popovici, condamnat definitiv la sapte ani de inchisoare in dosarul Ferma Baneasa si retinut astazi la Londra, a fost eliberat pe cautiune, transmite Digi 24. Omul de afaceri a platit 200. 000 de lire, trebuie sa se prezinte de trei ori pe saptamana la sectia de politie si sa poarte o bratara de identificare electronica. *ACTUALIZARE 16:30 Surse: Puiu Popoviciu s-a prezentat la Politia din Londra cu un avocat dupa ce a fost citat la adresa indicata de politistii romani *ACTUALIZARE 16:22 Ministrul Justitiei, despre retinerea lui Puiu Popoviciu: Apreciez ca s-a predat, cand te predai nu contesti masura ----------- Omul de afaceri Puiu Popoviciu, condamnat definitiv la sapte ani de inchisoare in dosarul Ferma Baneasa si dat in urmarire internationala, a fost retinut astazi la Londra, transmit televiziunile de stiri. Inculpatul Popoviciu Gabriel a fost retinut in cursul acestei zile, de catre London Metropolitan Police. Schimbul de date si informatii a avut loc prin CCPI - Biroul Sirene, a anuntat Inspectoratul General al Politiei Romane IGPR).

Omul de afaceri Puiu Popoviciu a fost eliberat pe cautiune

ACTUALIZARE 17:30 Omul de afaceri Gabriel Popovici, condamnat definitiv la sapte ani de inchisoare in dosarul Ferma Baneasa si retinut astazi la Londra, a fost eliberat pe cautiune, transmite Digi 24. *ACTUALIZARE 16:30 Surse: Puiu Popoviciu s-a prezentat la Politia din Londra cu un avocat dupa ce a fost citat la adresa indicata de politistii romani *ACTUALIZARE 16:22 Ministrul Justitiei, despre retinerea lui Puiu Popoviciu: Apreciez ca s-a predat, cand te predai nu contesti masura ----------- Omul de afaceri Puiu Popoviciu, condamnat definitiv la sapte ani de inchisoare in dosarul Ferma Baneasa si dat in urmarire internationala, a fost retinut astazi la Londra, transmit televiziunile de stiri. Inculpatul Popoviciu Gabriel a fost retinut in cursul acestei zile, de catre London Metropolitan Police. Schimbul de date si informatii a avut loc prin CCPI - Biroul Sirene, a anuntat Inspectoratul General al Politiei Romane IGPR).

Omul de afaceri Puiu Popoviciu, retinut la Londra

ACTUALIZARE 16:30 Surse: Puiu Popoviciu s-a prezentat la Politia din Londra cu un avocat dupa ce a fost citat la adresa indicata de politistii romani Omul de afaceri Puiu Popoviciu, retinut astazi la Londra, s-a prezentat impreuna cu un avocat la Politia londoneza, care l-a citat la adresa furnizata de catre politistii romani, dupa ce acestia il localizasera pe omul de afaceri, potrivit unor surse judiciare citate de News. ro. *ACTUALIZARE 16:22 Ministrul Justitiei, despre retinerea lui Puiu Popoviciu: Apreciez ca s-a predat, cand te predai nu contesti masura ----------- Omul de afaceri Puiu Popoviciu, condamnat definitiv la sapte ani de inchisoare in dosarul Ferma Baneasa si dat in urmarire internationala, a fost retinut astazi la Londra, transmit televiziunile de stiri. Inculpatul Popoviciu Gabriel a fost retinut in cursul acestei zile, de catre London Metropolitan Police. Schimbul de date si informatii a avut loc prin CCPI - Biroul Sirene, a anuntat Inspectoratul General al Politiei Romane IGPR).

Omul de afaceri Puiu Popoviciu, retinut la Londra

Omul de afaceri Puiu Popoviciu, condamnat definitiv la sapte ani de inchisoare in dosarul Ferma Baneasa si dat in urmarire internationala, a fost retinut astazi la Londra, transmit televiziunile de stiri. Potrivit primelor informatii, omul de afaceri s-a predat la politie insotit de avocatul sau. Inculpatul Popoviciu Gabriel a fost retinut in cursul acestei zile, de catre London Metropolitan Police. Schimbul de date si informatii a avut loc prin CCPI - Biroul Sirene, a anuntat Inspectoratul General al Politiei Romane IGPR).

Puiu Popoviciu a fost retinut la Londra. Ulterior, a fost eliberat pe cautiune

Politia Romania a anuntat ca omul de afaceri Puiu Popoviciu , condamnat definitiv la sapte ani de inchisoare, in dosarul Ferma Baneasa, a fost retinut, luni, la Londra. Ulterior, Popoviciu a fost eliberat pe cautiune, conform Pro TV, care.

Omul de afaceri Puiu Popoviciu s-a predat politiei din Londra

Omul de afaceri Puiu Popoviciu, condamnat recent la sapte ani de inchisoare, a fost retinut la Londra, dupa ce fusese dat in urmarire internationala.

Omul de afaceri Avraham Morgenstern, condamnat definitiv la opt ani inchisoare

Omul de afaceri israelian Avraham Morgenstern, administrator al firmei Shapir Structures SRL si apropiat al fostului primar Radu Mazare, a fost condamnat definitiv, ieri, de Curtea de Apel Bucuresti, la opt ani inchisoare pentru evaziune fiscala.

UPDATE Puiu Popoviciu a fost retinut luni la Londra si apoi pus in libertate dupa ce a platit o cautiune de 200.000 de lire

Omul de afaceri Puiu Popoviciu, condamnat definitiv la inceputul acestei lui la sapte ani de inchisoare in dosarul Ferma Baneasa, a fost retinut luni la Londra, anunta Politia Romana. Potrivit unor surse judiciare citate de News. ro, politistii romani l-au localizat la Londra pe Popoviciu si au furnizat informatiile respective colegilor londonezi, care i-au trimis acestuia o citatie la adresa furnizata de catre Politia Romana. UPDATE: Puiu Popovici a fost eliberat pe cautiune, anunta Digi24. El a platit o cautiune de 200. 000 de lire, trebuie sa se prezinte de trei ori pe saptamana la sectia de politie si sa poarte o bratara de identificare electronica.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2438 seconds )