Libnet.ro
UNICEF

14:15

Oprea, despre nominalizarea lui MRU la sefia SIE: De principiu, il sprijinim pe Iohannis

România Liberă România Liberă,
Oprea, despre nominalizarea lui MRU la sefia SIE: De principiu, il sprijinim pe Iohannis

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, duminica, ca formatiunea pe care o conduce il sustine de principiu pe presedintele Klaus Iohannis in privinta nominalizarii lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia SIE. continuă pe România Liberă

Victor Ponta, despre nominalizarea lui MRU la SIE: Iohannis ne-a pacalit. Nu ne-a consultat. in PSD nu e nimeni ca sa voteze pentru

Premierul Victor Ponta il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca a pacalit PSD, pentru ca social democratii nu au fost consultati pe tema nominalizarii lui MRU la sefia SIE. Mai mult de atat, premierul a.

Gabriel Oprea, despre numirea lui MRU la sefia SIE: Nu ne retragem cuvantul. De principiu il sprijinim pe presedintele Romaniei

Gabriel Oprea a fost prezent in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, moderata de Catalin Striblea, si a vorbit despre sustinerea pe care UNPR o acorda lui Mihai Razvan Ungureanu pentru numirea la sefia SIE. Pe.

Lider PNL, despre gestul lui Klaus Iohannis de nominalizare a lui MRU la sefia SIE: Este o miscare politica extraordinara, uluitoare, perfecta

Liderii liberali si social-democrati din judetul Timis vad in mod diferit nominalizarea lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia SIE de catre presedintele Klaus Iohannis, fara consultarea PSD.

Lider PSD, despre nominalizarea lui MRU la SIE: A fost un prim-ministru care ne-a sfidat pe toti cheltuind sume inimaginabile pe protocol de lux

In timp ce liberalii vad ca fireasca nominalizarea facuta de presedintele Klaus Iohannis pentru sefia Serviciului de Informatii Externe, social-democratii contesta oportunitatea propunerii lui Mihai Razvan Ungureanu pentru aceasta importanta functie si anunta ca vor vota impotriva numirii.

Lider PNL, despre nominalizarea lui MRU la SIE: Ponta se razbuna pentru situatia prietenului Ghita

Presedintele PNL Iasi, Costel Alexe, catalogheaza opozitia lui Victor Ponta privind numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia Serviciului de Informatii Externe SIE) ca fiind una facuta din razbunare avand in vedere situatia deputatului independent Sebastian Ghita.

Rovana Plumb, despre intoarcerea lui Victor Ponta in tara si despre sustinerea de catre Gabriel Oprea a lui MRU, la sefia SIE

Presedintele interimar al PSD, ministrul Muncii Rovana Plumb, a declarat duminica, la Comisani, in judetul Dambovita, ca prioritatea PSD, in acest moment, este de a continua guvernarea.

Ludovic Orban: Nu a existat o discutie in PNL cu privire la nominalizarea lui MRU la sefia SIE. Este atributul presedintelui de a propune directorul SIE

Prim-vicepresedintele Partidului National Liberal Ludovic Orban a declarat joi ca in cadrul PNL nu a existat o discutie referitoare la nominalizarea luui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea Servciului de.

Teodor Atanasiu: Opozitia are MAJORITATE la votul pentru MRU la sefia SIE

Liderul PNL, Teodor Atanasiu a declarat, duminica, ca opozitia are majoritate in Parlament la votul pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea SIE, in conditiile in care sunt asigurate, pe langa voturile liberalilor, si cele ale UNPR, UDMR si minoritati nationale.

Radu Banciu, despre MRU: Are sanse apreciabile de a se intoarce la sefia SIE, acolo unde a lasat niste sticle neterminate sau niste treburi (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata la postul B1 TV, despre numirea lui Mihai Razvan Ungurean la conducerea Serviciului de Informatii Extern. MRU are sanse.

Rovana Plumb la QA: Nominalizarea lui MRU este pripita, este politica

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a spus sambata, la QA, ca nominalizarea lui Mihai Razvan Ungureanu pentru fotoliul de director al SIE este una pripita si a fost facuta fara sa se tina.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )