Libnet.ro
UNICEF

00:07

Oras din Franta, inundat cu vin (VIDEO, FOTO)

B1 B1,
Oras din Franta, inundat cu vin (VIDEO, FOTO)

Strazile dintr-un oras din sudul Frantei au fost inundate cu vin, marti seara. Zeci de mii de litri din licoarea bahica s-au scurs pe strazile din Sete. Nu a fost vorba despre un accident, ci de un act de. continuă pe B1

Membrii unei asociatii viticole au provocat o inundatie cu vin pe strazile unui oras din Franta (FOTO)

Orasul Sete, din sudul Frantei, a fost inundat cu vin. Nu a fost vorba despre un accident, ci de un act intentionat, informeaza RT. com. Reprezentantii Comitetului Regional de Actiune Viticola CRAV).

Membrii unei asociatii viticole au provocat o inundatie cu vin pe strazile unui oras din Franta

Orasul Sete, din sudul Frantei, a fost inundat cu vin. Nu a fost vorba despre un accident, ci de un act intentionat, informeaza RT. com. Reprezentantii Comitetului Regional de Actiune Viticola CRAV).

Proteste anti-refugiati intr-un oras din nordul Germaniei. Ce masuri au luat autoritatile locale

Autoritatile unui oras din nordul Germaniei au renuntat la planurile privind deschiderea unui centru de azil pentru familiile de refugiati, dupa ce in oras au avut loc o serie de proteste, impotriva acestei initiative.

Recolta de grau din Franta, cea mai slaba din ultimii 28 de ani

Fermierii din Franta se confrunta cu cea mai slaba productie de grau din ultimii 28 de ani, dupa ce Hexagonul a avut parte de ploi abundente si o primavara mohorata, potrivit zf. ro. Asadar,.

Turistii din Franta se bronzeaza printre militari echipati ca de razboi. Autoritatile au luat tot mai multe masuri in urma atentatelor (FOTO, VIDEO)

Turistii aflati in Franta nu se mai simt in siguranta, tocmai pentru ca pe plaje patruleaza militari echipati ca de razboi, care au fost trimisi in principalele zone turistice pentru a.

Incendiu puternic langa clubul Chaboo, in zona Barbu Vacarescu din Capitala (VIDEO, FOTO)

Incendiu langa clubul Chaboo, in zona Barbu Vacarescu din nordul Capitalei. Incendiul a izbucnit din cauza vegetatiei uscate din imprejurimile clubului si s-a extins catre cortul unui clu.

VIDEO+FOTO. Zborurile pe aeroporturile din Dubai, AMANATE. Un avion a luat foc la aterizare

Zborurile pe aeroportul din Dubai au fost amanate, conform unui anunt postat pe contul de Twitter al aeroportului,dupa ce un avion s-a prabusit la aterizare si apoi a explodat. Pasagerii au fost evacuati in siguranta, conform The Guardian.

Regele Mihai I si Regina Ana, povestea unei nunti cu peripetii: Mama a mers la Papa Pius al XII-lea si a batut cu pumul in masa. Era furioasa pentru ca nu ne daduse binecuvantarea (VIDEO, FOTO)

Dupa 66 de ani de casnicie, Regele Mihai a ramas singur. Regina Ana, in varsta de 92 de ani, a murit, luni, la 13. 45, la Spitalul din Morges, in Elvetia. Povestea de dragoste dintre Regele.

Politia din Franta, din nou in alerta. S-a distribuit fotografia unui suspect venit din AFGANISTAN

Autoritatile din Paris sunt in alerta, cu privire la un barbat suspectat ca ar planui un atac in capitala franceza, potrivit unei surse din politie.

Luare de ostatici intr-o inchisoare din Franta. Trupele speciale au izolat zona

O luare de ostatici este in curs de desfasurare la inchisoarea din orasul francez Le Mans, a informat Prefectura, potrivit Le Figaro online. Stire in curs de actualizare.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )