Libnet.ro
UNICEF

01:05

Orban anunta primul spital privat care devine suport COVID: nu se plateste, totul e decontat

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Orban anunta primul spital privat care devine suport COVID: nu se plateste, totul e decontat

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri seara ca spitalul privat Metropolitan din reteaua Monza va intra, incepand de pe 3 noiembrie, in reteaua de suport COVID si va avea 30 de paturi ATI. continuă pe Wall-Street Ro

Ludovic Orban, despre numarul locurilor din ATI: Maine dimineata merg la primul spital privat care intra in circuitul COVID Serviciile vor fi decontate cum sunt si serviciile pentru spitalele publice

In cursul serii de miercuri, premierul a discutat si despre paturi de ATI disponibile pentru pacientii cu COVID-19, dar si suplimentarea acestora in tara si in special in Capitala: Avem 1. 260 de romani.

Orban anunta ca un spital privat intra in reteaua de suport COVID 30 de paturi ATI in plus

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri seara, la Romania TV, ca spitalul privat Metropolitan din reteaua Monza va intra, incepand de joi, in reteaua de suport COVID si va avea 30 de paturi ATI.

Orban anunta ca autoritatile vor verifica daca mastile de protectie scoase pe piata romaneasca sunt conforme

Premierul Ludovic Orban anunta ca autoritatile vor face in continuare controale foarte serioase in care se va verifica daca mastile de protectie scoase pe piata romaneasca sunt conforme cu cerintele. Orban recomanda cumpararea de masti produse in Romania, aratand ca exista zeci de producatori romani care scot pe piata masti conforme cu toate cerintele impuse de Uniunea Europeana.

ORBAN, DESPRE ALEGERI: Singura problema care exista este legata de situatia in care un cetatean este din judetul Giurgiu, sa spunem, se afla internat intr-un alt judet

Premierul Ludovic Orban a afirmat ca tuturor celor aflati in izolare, carantinare sau sunt internati in spital trebuie sa li se ofere dreptul de a vota prin intermediul urnei speciale mobile. Seful Executivului a adaugat ca exista intr-adevar o problema care este legata de faptul ca, in cazul in care este o persoana din judetul Giurgiu, de exemplu, si esti internata intr-un alt judet. Aici e foarte complicat de gasit o solutie, pentru ca dreptul de vot se exercita in cadrul circumscriptiei care este judetul, respectiv municipiul Bucuresti, a explicat prim-ministrul, citat de News.

Premierul Ludovic Orban anunta concedieri dupa alegeri! Care sunt salariatii in pericol

Criza economica provocata de pandemie ar putea fi rezolvata prin concedierea unui numar important de bugetari. Ludovic Orban sustine ca sunt in pericol sa isi piarda locul de munca angajatii care se fac ca muncesc. Decizia nu va fi luata insa fara un audit la institutiile publice, mai spune premierul.

Orban: Analizam posibilitatea redeschiderii pietelor care functioneaza in spatii inchise Legea a fost atacata la Curtea Constitutionala

Guvernul a atacat la Curtea Constitutionala legea modificata de PSD cu un amendament care prevede redeschiderea pietelor din spatii inchise in perioada starii de alerta, a anuntat luni premierul Ludovic Orban. El a spus insa ca autoritatile analizeaza posibilitatea renuntarii la unele restrictii, intre care si cea privind pietele.

Ludovic Orban: Analizam posibilitatea redeschiderii pietelor care functioneaza in spatii inchise (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca guvernantii iau in calcul redeschiderea pietelor care functioneaza in spatii inchise. Asta mai ales ca a venit iarna si temperaturile sunt tot mai scazute.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1936 seconds )