Libnet.ro
UNICEF

21:45

Ordonanta de urgenta privind salarizarea din sectorul bugetar, pe agenda sedintei de guvern

Adevărul Adevărul,
Ordonanta de urgenta privind salarizarea din sectorul bugetar, pe agenda sedintei de guvern

Membrii cabinetului Ciolos ar putea aproba, miercuri, in sedinta de guvern, Ordonanta de urgenta privind salarizarea bugetara, dupa cum anunta si ministrul Muncii Dragos Pislaru. Pe ordinea de zi este spre aprobare si un Proiect de Hotarare privind acordarea de ajutoare familiilor a doua victime ale accidentului aviatic din Republica Moldova. continuă pe Adevărul

Miercuri speram sa avem adoptata ordonanta privind salarizarea bugetarilor

ACTUALIZARE 18:47 Ministerul Muncii lucreaza impreuna cu toate celelalte ministere pentru ca textul ordonantei privind salarizarea bugetarilor sa fie pregatit pentru a fi adoptat, miercuri, in sedinta de Guvern, a declarat ministrul de resort, Dragos Pislaru, astazi, intr-o conferinta de presa, la Palatul Victoria. *ACTUALIZARE 18:25 Pislaru: 50% din cresterile din grila de salarizare din educatie intra in vigoare la 1 august 2016 *ACTUALIZARE 17:51 Pislaru: Exista o suplimentare de fonduri in ordonanta privind salarizarea bugetarilor pentru cerintele din Educatie *Pislaru: Principala nemultumire a colegilor din Educatie este legata de termene.

Nicusor Dan, anunt de ultima ora privind rezultatul alegerilor din sectorul 1

Presedintele USB a reactionat la vestea pierderii peste noapte a alegerilor din sectorul 1 de catre Clotilde Armand. Cateva numere, fara comentarii. In sectorul 1 au fost 163 de sectii. Am avut delegati in.

Nicusor Dan: Am cerut renumararea voturilor in 18 sectii din Sectorul 1, unde numarul mare de voturi nule a coincis cu un numar redus de voturi pentru Clotilde Armand

Nicusor Dan a anuntat marti, pe Facebook, ca a cerut renumararea voturilor in 18 sectii de votare din Sectorul 1, unde s-a constatat ca numarul mare de voturi nule a coincis cu un numar redus de voturi pentru Clotilde Armand.

Tentativa de jaf armat la o banca din Sectorul 3

Un barbat a incercat, marti dimineata sa jefuiasca o banca din Sectorul 3 al Capitalei. Acesta a intrat intr-o agentie a BRD de pe strada Nerva Traian inarmat cu un pistol cu bile.

Clotilde Armand, reactie dupa pierderea alegerilor locale din Sectorul 1

Candidata UBS a reactionat dupa ce pierdut peste noapte alegerile din sectorul 1. Prezenta la vot este prima forma de implicare in procesul de guvernare a comunitatii in care locuim. Din acest.

Marian Vanghelie, anuntul care arunca in aer soarta alegerilor din sectorul 5

Fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie sustine ca a castigat alegerile locale din sectorul 5 Cred ca votul de astazi, care cred ca am castigat cu un procent foarte mic, as vrea sa.

Celula de criza la Ministerul Sanatatii, dupa explozia puternica din Sectorul 6: Vor fi chemati medicii specializati in Franta pentru a trata victimele

O celula de criza a fost instituita la Ministerul Sanatatii, dupa explozia din zona Valea Cascadelor, din Sectorul 6 al Capitalei, unde se desfasura un targ. Potrivit RL, vor fi chemati.

FOTO. Explozie puternica la un targ de vechituri din Sectorul 6 al Capitalei. 12 persoane au fost ranite, NOUA au ajuns la spital

O explozie puternica s-a produs, duminica dupa-amiaza la un targ de vechituri din Sectorul 6 al Capitalei. 12 persoane au fost ranite, NOUA au ajuns la spitale din Capitala. La fata locului au fost trimise mai multe ambulante SMURD, trei autospeciale de stingere si o descarcerare.

FOTO. Explozie puternica in incinta unui targ de vechituri din Sectorul 6 al Capitalei. 12 persoane au fost ranite, NOUA au ajuns la spital

O explozie puternica s-a produs, duminica dupa-amiaza la un targ de vechituri din Sectorul 6 al Capitalei. 12 persoane au fost ranite, NOUA au ajuns la spitale din Capitala. La fata locului au fost trimise mai multe ambulante SMURD, trei autospeciale de stingere si o descarcerare.

Alegeri locale 2016: USB cere renumararea voturilor din 17 sectii din Sectorul 1

Uniunea Salvati Bucurestiul a cerut renumararea voturilor de la alegerile locale din 17 sectii din Sectorul 1. Cererea va fi analizata si solutionata, a declarat presedintele Biroului Electoral Sector 1, procurorul Alexandru Stoian.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )