Libnet.ro
UNICEF

14:15

CRONOLOGIE: Principalele momente ale crizei refugiatilor si imigrantilor din Europa

România Liberă România Liberă,
CRONOLOGIE: Principalele momente ale crizei refugiatilor si imigrantilor din Europa

Aproape 365. 000 de oameni si-au riscat viata, de la inceputul anului, pentru a ajunge in Europa, iar peste 2. 800 au murit inecati in Mediterana, potrivit OIM, relateaza AFP, care prezinta principalele momente ale celei mai mari crize a refugiatilor din Europa de la al II-lea Razboi Mondial incoace. continuă pe România Liberă

Criza refugiatilor din Europa: principalele momente de la inceputul anului

Aproape 365. 000 de oameni si-au riscat viata, de la inceputul anului, pentru a ajunge in Europa, iar peste 2. 800 au murit inecati in Mediterana, potrivit OIM, relateaza AFP, care prezinta principalele momente ale celei mai mari crize a refugiatilor din.

Marea Britanie este gata sa faca mai mult pentru depasirea crizei imigrantilor din Europa. Anuntul facut de David Cameron

Marea Britanie este gata sa faca mai mult pentru depasirea crizei imigrantilor din Europa si sa primeasca mii de refugiati sirieni suplimentari, a anuntat, vineri, premierul britanic David Cameron, .

Sondaj IRES: Aproape 60% dintre romani considera mic si foarte mic riscul ca Romania sa fie expusa unei invazii a imigrantilor din Orientul Mijlociu si Africa

Armata este institutia in care peste 70% dintre romani au incredere ca ar putea sa gestioneze o criza a imigrantilor, in timp ce pe ultimul loc se afla Guvernul. Concluzia apartine unui studiu facut de IRES la comanda Digi24, referitor la perceptia romanilor cu privire la exodul refugiatilor in Europa. Sondajul a aratat ca 57% dintre respondenti apreciaza drept mic si foarte mic riscul ca Romania sa fie expusa unei invazii a imigrantilor din Orientul Mijlociu si Africa.

Accesul neingradit la urne al romanilor din diaspora, unul dintre principalele obiective ale Autoritatii Electorale Permanente: Scopul este evitarea incidentelor precum cele de la alegerile prezidentiale din 2014

Accesul neingradit la urne al romanilor din diaspora va fi unul dintre principalele obiective ale Autoritatii Electorale Permanente, potrivit presedintelui AEP, Ana Maria Patru. Scopul este de a se evita incidente.

Guvernul roman si guvernul sarb vor colabora in privinta crizei refugiatilor

Premierul Victor Ponta s-a intalnit ieri, la Belgrad, cu omologul sau sarb, Aleksandar Vucic, cei doi discutand despre criza refugiatilor si stabilind ca cele doua guverne sa se informeze reciproc si sa continue eforturile comune pentru combaterea traficului de persoane la nivel regional, conform unui comunicat de presa remis azi redactiei.

Merkel, la cel mai scazut nivel de popularitate, din cauza crizei refugiatilor

Popularitatea cancelarului german Angela Merkel a scazut in mod abrupt, din cauza modului in care a gestionat criza refugiatilor din Europa, potrivit unui sondaj realizat pentru postul ARD, informeaza Reuters,.

Popularitatea Angelei Merkel, in scadere: Gestionarea crizei refugiatilor, cauza principala

Popularitatea cancelarului german Angela Merkel a scazut in mod abrupt, din cauza modului in care a gestionat criza refugiatilor din Europa, potrivit unui sondaj realizat pentru postul ARD, relateaza Reuters. Acesta.

Reactii dure ale romanilor stabiliti in strainatate, cu privire la situatia refugiatilor. Romanca din Austria: Refugiatii sunt imbracati in haine de firma si sunt obraznici

Reactii dure ale romanilor stabiliti in Austria si Germania, dupa ce cele doua tari au acceptat intrarea pe teritoriul lor a mii de refugiati. Romanii povestesc ca acestia poarta haine de firma si sunt.

Traian Basescu a fost invitatul lui Mihai Duta in cadrul emisiunii Special B1: Vezi care au fost principalele declaratii ale fostului sef al statului (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a fost, vineri seara, invitatul lui Mihai Duta in cadrul emisiunii Special B1, difuzata de B1 TV. Unul dintre principalele subiecte abordate in cadrul emisiunii a fost cel.

Politia ceha renunta la decizia controversata de a scrie numere pe mainile imigrantilor din trenuri: Suntem sensibili la criticile aparute in mass-media

Politia ceha a anuntat joi ca a renuntat la controversata procedura de scriere de numere pe mainile imigrantilor interpelati, procedura sever denuntata cu o zi inainte de juristi si militanti umanitari,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )