Libnet.ro
UNICEF

11:15

Parc de dezmembrari auto din Prahova, cuprins de flacari. Mai multe masini au fost afectate VIDEO

Antena3 Antena3,
Parc de dezmembrari auto din Prahova, cuprins de flacari. Mai multe masini au fost afectate VIDEO

Un incendiu de vegetatie uscata a izbucnit duminica in comuna Blejoi, judetul Prahova. Sase autospeciale de lucru cu apa si spuma si o ambulanta SMURD au actionat la fata locului. Conform. continuă pe Antena3

Un incediu de vegetatie din Prahova s-a extins si la un parc de dezmembrari auto

Un incendiu de vegetatie a izbucnit duminica in zona localitatii prahovene Blejoi, extinzandu-se si la un parc de dezmembrari auto.

INCENDIU VIOLENT in Prahova: Arde un parc de dezmembrari auto(FOTO)

Un incendiu de vegetatie a izbucnit, duminica, la marginea orasului Ploiesti si s-a extins la un parc de dezmembrari auto din apropierea unui centru comercial, informeaza observatorulph. ro. Mai multe.

Incendiu la un parc de dezmembrari din Prahova, flacarile au cuprins 30 de caroserii

Un puternic incendiu de vegetatie uscata izbucnit, duminica, in localitatea Blejoi din judetul Prahova, s-a extins la un parc de dezmembrari auto. Zeci de caroserii de masini sunt cuprinse de flacari, transmite corespondentul Mediafax.

BURSELE DIN LUME Declin in sectorul auto din Europa

Bursele din Europa au urmat un curs negativ ieri, investitorii asteptand decizia de politica monetara a bancii centrale americane Federal Reserve Fed). O influenta a avut-o si faptul ca Marea Britanie a solicitat in mod oficial amanarea plecarii sale din Uniunea Europeana.

Un barbat din Londra, cautat pentru mai multe crime, a fost prins la Cluj-Napoca

Un barbat in varsta de 31 de ani din Londra, cautat in Marea Britanie pentru multiple crime, a fost prins, sambata dupa-amiaza, in Cluj-Napoca. Acesta avea asupra sa acte de identitate false, scrie Mediafax.

Kelemen: Decizia de suspendare a FIDESZ din PPE este cea mai potrivita. Ar fi fost un gest sinucigas sa rupi PPE in campanie electorala

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat joi, pentru Agerpres, ca decizia de suspendare a Fidesz din Partidul Popular European este cea mai potrivita, intrucat se pastreaza unitatea PPE, fiind de parere ca o ruptura in cadrul formatiunii europene ar fi fost un gest sinucigas, in campania electorala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )