Libnet.ro
UNICEF

15:15

Parchetul ICCJ incepe actiunea penala impotriva Mediafax Group

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Parchetul ICCJ incepe actiunea penala impotriva Mediafax Group

Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) a anuntat, vineri, inceperea actiunii penale impotriva SC Mediafax Group si a patru persoane aflate in stare de retinere. continuă pe Ziarul Bursa

Parchetul general: in dosarul Mediafax a fost declansata actiunea penala fata de patru persoane plus Mediafax Grup. Cum arata schema infractionala acuzata de procurori in cazul de evaziune fiscala si spalare de bani

Grupul Mediafax folosea terte firme pentru plata partiala a angajatilor pe drepturi de autor, insa acele firme aveau rolul de a acumula datorii in cascada, ajungand in incapacitatea sa plateasca taxe si impozite, arata referatul procurorilor prin care s-a cerut, vineri, arestarea preventiva a trei inculpati retinuti joi in acest caz - Grigoruta Roxana Dorina, Dinu Sorin si Chis Dragos. Parchetul a anuntat, vineri, ca in dosarul de evaziune fiscala si spalare de bani privind grupul Mediafax a fost inceputa actiunea penala fata de inculpatii Mediafax Grup SA - acuzata de spalare de bani, Cozac Daniela - acuzata de complicitate la evaziune fiscala, Grigoruta Roxana Dorina - acuzata de evaziune fiscala si spalare de bani, Dinu Sorin si Chis Dragos - acuzati de complicitate la evaziune fiscala si spalare de bani.

Mediafax Group: Procurorii incadreaza drepturile de autor la evaziune fiscala. Am castigat impotriva ANAF si vom continua demersurile in justitie impotriva acestui abuz

Mediafax Group anunta ca isi va promova cu vigoare in justitie punctul de vedere diferit de cel al procurorilor si inspectorilor antifrauda care incadreaza drepturile de autor la evaziune fiscala. in fapt,.

Mediafax Group: Procurorii incadreaza drepturile de autor la evaziune fiscala. Am castigat impotriva ANAF si vom continua demersurile in justitie impotriva acestui abuz

Mediafax Group precizeaza, intr-un comunicat, ca isi va promova cu vigoare in justitie punctul de vedere diferit de cel al procurorilor si inspectorilor antifrauda care incadreaza drepturile de autor la evaziune fiscala.

Trei persoane au fost arestate in dosarul Mediafax Group

Roxana Grigoruta si Sorin Dinu, persoane cu functii de conducere in SC Mediafax Group SA, si avocatul Dragos Chis au fost arestati preventiv pentru 30 de zile, au decis judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti.

Trei persoane au fost arestate preventiv in dosarul Mediafax Group

Roxana Grigoruta si Sorin Dinu, persoane cu functii de conducere in SC Mediafax Group SA, si avocatul Dragos Chis au fost arestati preventiv pentru 30 de zile, au decis judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti. Decizia nu este definitiva si poate fi contestata de cei trei arestati, transmite Agerpres.

Trei persoane, arestate preventiv in dosarul Mediafax Group

Trei persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, in urma unei decizii a Curtii de Apel Bucuresti, in dosarul Mediafax Group. Masura luata de judecatorii Curtii de Apel Bucuresti nu este.

Mediafax Group sustine ca procurorii trec dreptul de autor la evaziune

Mediafax Group precizeaza, intr-un comunicat, ca isi va promova in justitie punctul de vedere diferit de cel al procurorilor si inspectorilor antifrauda care incadreaza drepturile de autor la evaziune fiscala, conform agentiei Mediafax.

Mediafax Group, pus sub invinuire pentru spalare de bani

Unul dintre cele mai importante trusturi de presa din Romania, Mediafax Group, a fost pus sub invinuire pentru spalare de bani si evaziune fiscala, relateaza digi24. ro. Acuzatiile vizeaza contractele de drepturi de autori ale angajatilor. Potrivit sursei citate, in cazul unei decizii definitive de condamnare, se poate ajunge chiar pana la dizolvarea firmei si incetarea activitatii acesteia.

Mediafax Group, pus sub invinuire pentru spalare de bani. Cum functiona mecanismul prin care sefii institutiei de presa faceau evaziune fiscala

Unul dintre cele mai importante trusturi de presa din Romania, Mediafax Group, a fost pus sub invinuire pentru spalare de bani si evaziune fiscala. Prejudiciul adus bugetului statului se ridica la aproape 17 milioane de lei, arata anchetatorii, adaugand ca in cazul unei decizii definitive de condamnare, s-ar putea ajunge la dizolvarea firmei si la incetarea activitatii acesteia.

Radu Stroe, audiat in calitate de martor la Parchetul iCCJ, in dosarul accidentului aviatic din Apuseni

Fostul ministru al Afacerilor Interne Radu Stroe a fost audiat la Parchetul instantei supreme in dosarul accidentului aerian din muntii Apuseni. Este vorba despre accidentul despre care, inainte de a demisiona,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )