Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ce parere are Iohannis despre pactul de la MInsk

România Liberă România Liberă,
Ce parere are Iohannis despre pactul de la MInsk

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi noapte, dupa incheierea reuniunii Consiliului European, ca Romania intelege pericolul sporit al conflictului armat din vecinatatea noastra si se implica in solutionarea lui, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Ce parere are Iohannis despre pactul de la Minsk

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi noapte, dupa incheierea reuniunii Consiliului European, ca Romania intelege pericolul sporit al conflictului armat din vecinatatea noastra si se implica in solutionarea lui, informeaza Mediafax.

FOTO. Ce a spus Klaus Iohannis despre intalnirea cu romanii de la Paris

Presedintele Klaus Iohannis a scris, in urma cu cateva minute, pe contul sau de Facebook impresiile sale legate de romanii de la Paris care au stat ore intregi la coada pentru a putea vota la alegerile prezidentiale din noiembrie.

Klaus Iohannis, despre vizita oficiala in Franta: Trebuie sa aratam ca Romania ce zice, aia si face (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, marti, intr-o declaratie facuta de pe aeroportul Henri Coanda, despre subiectele vizitei oficiale pe care acesta o efectueaza marti si miercuri in Franta, la invitatia.

SURSE: Presedintele Klaus Iohannis va avea o intalnire cu omologul ucrainean, Petro Poroshenko

Presedintele Klaus Iohannis va avea, joi, in marja reuniunii Consiliului European care va avea loc la Bruxelles, o intalnire bilaterala cu presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, temele de discutie vizand.

Klaus Iohannis, prea inalt pentru presedintele francez. Care este diferenta de inaltime

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit ieri, la Paris, cu presedintele francez Francois Hollande, in cadrul unei vizite oficiale. in timpul conferintei de presa comune, dincolo de declaratiile de sustinere.

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza marti o vizita oficiala in Franta

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza marti o vizita oficiala in Franta, unde urmeaza sa se intalneasca cu omologul sau, Francois Hollande, cu presedintele Senatului, Gerard Larcher, presedintele .

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste luni, la ora 18:00, cu delegatia FMI

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, luni, cu delegatia comuna Fondului Monetar International, a Bancii Mondiale si a Comisiei Europene, informeaza Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis, la Consiliul European. Presedintele a discutat cu Angela Merkel si Petro Porosenko

UPDATE - Presedintele Klaus Iohannis a avut, joi, o intalnire bilaterala, in cadrul reuniunii Consiliului European, cu presedintele Ucrainei, Petro Porosenko. intalnirea a durat aproximativ jumatate de.

Luca Niculescu despre miza vizitei lui Klaus Iohannis la Paris: Starneste mari asteptari, dupa multa vreme in care relatiile dintre cele doua tari au oscilat intre rece si moderat

Vizita de marti a lui Klaus Iohannis la Paris este esentiala pentru a masura temperatura relatiilor romano-franceze. Dupa ani de raporturi cu suisuri si coborasuri, oficialii romani si francezi estimeaza ca a venit momentul unui nou inceput, al unei relansari. Luca Niculescu, redactor-sef RFI, explica intr-o analiza mizele primei vizite bilaterale a lui Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, despre votul din Senat in cazul lui Vosganian: Nu s-a inteles discursul pe care l-am tinut in Parlament

Klaus Iohannis a vorbit, pe pagina sa de Facebook, despre votul din Senat cu privire la respingerea solicitarii DNA de incuviintare a urmaririi penale pe numele lui Varujan Vosganian. Seful statului a declarat ca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )