Libnet.ro
UNICEF

07:00

Parlamentul Republicii Moldova a respins motiunea de cenzura a comunistilor impotriva Guvernului Leanca

B1 B1,
Parlamentul Republicii Moldova a respins motiunea de cenzura a comunistilor impotriva Guvernului Leanca

Parlamentul Republicii Moldova a respins, joi, motiunea de cenzura depusa de comunisti impotriva guvernului lui Iurie Leanca, relateaza Unimedia. Aceasta este a patra motiune de cenzura cu care se confrunta. continuă pe B1

Parlamentul de la Chisinau a respins motiunea de cenzura a comunistilor impotriva Guvernului Leanca

Motiunea de cenzura initiata de Partidului Comunistilor din Republica Moldova PCRM) impotriva guvernului lui Iurie Leanca a fost respinsa joi de majoritatea parlamentara, transmite Unimedia. Este cea de a patra motiune de cenzura cu care se confrunta guvernul de la Chisinau in decurs de un an.

Parlamentul a respins motiunea de cenzura inaintata guvernului Leanca

Cea de-a patra motiune de cenzura inaintata Guvernului de catre PCRM a fost respinsa de plenul Legislativului, adunand doar 40 de voturi pro.

Cetatenii Republicii Moldova vor putea calatori fara vize in Spatiul Schengen, de la 28 aprilie

Parlamentul European si Consiliul au luat joi decizia finala privind includerea Republicii Moldova pe lista tarilor ai caror cetateni nu vor mai avea nevoie de vize pentru a calatori in Spatiul Schengen, incepand cu 28 aprilie, informeaza CE, citat de Mediafax. Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, si viceministrul grec de Externe, Dimitris Kourkoulas, au semnat amendamentele la Regulamentul nr. 539/2001, prin care Republica Moldova este transferata pe lista tarilor ai caror cetateni vor putea circula fara vize in Schengen, pentru o perioada de 90 de zile.

Cetatenii Republicii Moldova vor putea calatori fara vize in Spatiul Schengen, de la 28 aprilie

Parlamentul European si Consiliul au luat joi decizia finala privind includerea Republicii Moldova pe lista tarilor ai caror cetateni nu vor mai avea nevoie de vize pentru a calatori in SpatiulSchengen,.

Economia Republicii Moldova, afectata de criza din Ucraina si Rusia

Banca Mondiala face prognoze dramatice pentru viitorul economiei moldovenesti si sugereaza reforme urgente in sectorul bancar si imbunatatirea mediului de afaceri. Astfel rata de crestere a economiei Republicii Moldova ar putea sa scada la numai 2% in 2014, este previziunea Bancii Mondiala.

Cetatenii Republicii Moldova, liber la circulatie in UE din 28 aprilie

Regulamentul privind eliberarea vizelor pentru cetatenii Republicii Moldova va intra in vigoare la 28 aprilie, moldovenii putand, astfel, calatori fara vize in 256 de state ale Uniunii Europene, mai putin, deocamdata, in Marea Britanie si Irlanda, informeaza europarlamentarul PDL Monica Macovei pe blogul personal.

SUA acorda Republicii Moldova zece milioane de dolari pentru securizarea frontierelor.

Statele Unite vor acorda Republicii Moldova un ajutor de zece milioane de dolari pentru securizarea frontierelor, a anuntat duminica adjunctul secretarului de Stat pentru Europa si Eurasia, Victoria Nuland, relateaza AFP, citata de Mediafax. Anexarea Crimeei de catre Rusia a generat temeri ca Moscova va proceda la fel si in alte foste state sovietice care se confrunta cu tendinte separatiste. Exista o ingrijorare aparte fata de situatia din Transnistria, a recunoscut Victoria Nuland, aflata .

Lovitura dura pentru raiderii din sistemul bancar al Republicii Moldova

Guvernul a aprobat in sedinta de miercuri 2 aprilie, un pachet de modificari legislative pentru a asigura o mai mare transparenta in structura actionariatului din bancile comerciale din Republica Moldova. Conform noilor prevederi, pragul cotei substantiale din bancile comerciale este coborat de la 5% la 1%.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )