Libnet.ro
UNICEF

00:07

SUA acorda Republicii Moldova zece milioane de dolari pentru securizarea frontierelor.

România Liberă România Liberă,
SUA acorda Republicii Moldova zece milioane de dolari pentru securizarea frontierelor.

Statele Unite vor acorda Republicii Moldova un ajutor de zece milioane de dolari pentru securizarea frontierelor, a anuntat duminica adjunctul secretarului de Stat pentru Europa si Eurasia, Victoria Nuland, relateaza AFP, citata de Mediafax. Anexarea Crimeei de catre Rusia a generat temeri ca Moscova va proceda la fel si in alte foste state sovietice care se confrunta cu tendinte separatiste. Exista o ingrijorare aparte fata de situatia din Transnistria, a recunoscut Victoria Nuland, aflata . continuă pe România Liberă

Statele Unite acorda Republicii Moldova zece milioane de dolari pentru securizarea frontierelor

Statele Unite vor acorda Republicii Moldova un ajutor de zece milioane de dolari pentru securizarea frontierelor, a anuntat duminica adjunctul secretarului de Stat pentru Europa si Eurasia, Victoria Nuland, relateaza.

Aproape 339 milioane dolari pentru sanatatea din Romania

Banca Mondiala BM) a aprobat astazi un imprumut de 338,8 milioane dolari pentru tara noastra, destinat imbunatatirii accesului, calitatii si eficientei serviciilor de sanatate publica, potrivit unui anunt publicat pe site-ul BM.

Polonia ofera Republicii Moldova un ajutor de 12 milioane de euro

Polonia va oferi Republicii Moldova un grant de 12 milioane de euro pentru programe de dezvoltare, a anuntat vineri premierul Iurie Leanca, dupa discutiile cu omologul sau polonez Donald Tusk, aflat in vizita la.

Iurie Leanca: UE, SUA si Rusia trebuie sa evite destabilizarea Republicii Moldova

Premierul moldovean, Iurie Leanca, a adresat un apel Uniunii Europene, Statelor Unite si Rusiei in sensul evitarii destramarii Republicii Moldova, relateaza ABC News. Iurie Leanca a declarat ca este in.

Leanca, apel catre Occident si Rusia: Evitati destabilizarea Republicii Moldova.

Premierul moldovean, Iurie Leanca, a adresat un apel Uniunii Europene, Statelor Unite si Rusiei in sensul evitarii destramarii Republicii Moldova, informeaza ABC News, conform Mediafax. Iurie Leanca a declarat ca este in contact activ cu liderii occidentali pentru a exprima preocupari privind securitatea Republicii Moldova dupa anexarea Crimeei de catre Rusia. Citeste si: Leanca avertizeaza cu privire la provocari din partea Transnistriei Europenii, americanii si rusii trebuie sa faca .

BMW va investi un miliard de dolari pentru a-si extinde capacitatea de productie in SUA cu 50%

BMW, cel mai mare producator mondial de automobile de lux, va investi un miliard de dolari pentru a-si extinde capacitatea de productie in SUA cu 50% si pentru lansarea unui nou SUV, transmite Reuters, potrivit.

Ruinele Castelului Nopcea ar putea deveni centru cultural si brand al zonei, printr-un proiect de zece milioane de lei

Ruinele Castelului Nopcea Nopcsa) din Sacel au fost incluse intr-un amplu proiect de restaurare, in valoare de aproximativ zece milioane de lei. Consiliul Judetean a aprobat depunerea proiectului pentru solicitarea finantarii lucrarilor, prin Granturile Spatiului Economic European.

Finantare de 188,8 milioane de dolari pentru protectia consumatorilor

Programul Uniunii Europene UE) pentru protectia consumatorilor are alocate 188,8 milioane de euro pentru perioada 2014-2020 ca sa ii sprijine pe cetatenii europeni, inclusiv pe cei romani, in a beneficia pe deplin de drepturile lor in cadrul pietei unice, potrivit unui comunicat de presa.

Moldova va primi 30 de milioane de dolari de la Banca Mondiala pentru reforme structurale si stimularea cresterii economice durabile

Consiliul director al Grupului Bancii Mondiale a aprobat suma de 30 de milioane de dolari pentru sustinerea Moldovei in implementarea agendei de reforme structurale si stimularea cresterii economice. Prin aceasta se urmareste imbunatatirea mediului de afaceri, promovarea stabilitatii si dezvoltarii sectorului financiar si ameliorarea echitatii si eficientei cheltuielilor publice, transmite IPN.

Banca Mondiala a aprobat Romaniei un imprumut de 339 milioane dolari, destinat sectorului sanatatii

Banca Mondiala a aprobat vineri Romaniei un imprumut in valoare de 338,8 milioane de dolari, destinat imbunatatirii accesului, calitatii si eficientei serviciilor de sanatate publica, potrivit unui.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )