Libnet.ro
UNICEF

00:07

Paste 2017. Aglomeratie la iesirea din tara si pe drumurile spre munte. Biletele cu loc in mai multe trenuri au fost epuizate

România Liberă România Liberă,
Paste 2017. Aglomeratie la iesirea din tara si pe drumurile spre munte. Biletele cu loc in mai multe trenuri au fost epuizate

Traficul rutier se desfasoara cu dificultate, vineri dupa-amiaza, pe DN 1, pe sensul de mers catre statiunile de pe Valea Prahovei, in conditiile in care mii de turisti se indreapta spre statiunile montane. continuă pe România Liberă

Paste 2017. Aglomeratie la iesirea din tara si pe drumurile spre munte

Traficul rutier se desfasoara cu dificultate, vineri dupa-amiaza, pe DN 1, pe sensul de mers catre statiunile de pe Valea Prahovei, in conditiile in care mii de turisti se indreapta spre statiunile montane.

PASTE 2017. Pericolul ascuns din farfurie. Avertismentul unui medic roman

Doctorul in stiinte medicale, conf. univ. dr. Tudor Ciuhodaru, avertizeaza asupra pericolelor la care expun romanii in perioada Pastelui. Vopseaua de oua.

PASTE 2017. Lumina Sfanta de la Ierusalim va fi adusa, sambata, in Romania

Lumina Sfanta de la mormantul lui Iisus va fi adusa si in acest an la noi in tara. Lumina Sfanta. O delegatie a Patriarhiei a plecat deja spre Ierusalim,.

PASTE 2017. Horoscopul de Paste. Afla ce surprize iti rezerva astrele!

Astrologul Cristina Demetrescu a prezentat, la Acces Direct, de la Antena 1, ce surprize ne rezerva astrele de Paste, pentru fiecare zodie in parte. Horoscopul de PASTE 2017 Berbec - Excesiv.

PASTE 2017. Prajitura in trei straturi din 6 ingrediente - perfecta pentru masa de Paste!

Aceasta prajitura se face dintr-o singura compozitie si are o textura cremoasa, cu aroma de vanilie. Se prepara rapid, din doar sase ingrediente si este perfecta pentru masa de Paste.

PASTE 2017. Ce sa faci ca sa ai cele mai rezistente oua de Paste

Ce sa faci ca sa ai cele mai rezistente oua de Paste. Ca sa impiedici craparea oualor pe timpul fierberii si sa le intaresti zdravan, perforeaza coaja oualor crude cu un ac sau cu.

PASTE 2017. Senzatie la masa de Paste. Idei creative pentru vopsit oua

Cu ocazia sarbatorilor pascale, va prezentam o serie de idei creative pentru vopsit si decorat oua. Desi sunt rosii prin traditie, ouale pot fi decorate cu dichis. infrumusetati ouale.

PASTE 2017. Drob de miel dupa reteta lui Radu Anton Roman! Asta e secretul care il face incredibil de gustos!

De pe masa de Paste nu trebuie sa lipseasca drobul de miel. Ai nevoie de cateva ingrediente simple si de rabdare pentru a prepara cel mai delicios fel de mancare. Ingrediente: 1 kg.

PASTE 2017. Cum sa fierbi ouale, ca sa scapi de galbenusul gri-verzui

Vopsitul oualor de Paste este o traditie frumoasa, dar fierberea acestora este un proces destul de complicat, avand in vedere ca, uneori, galbenulul iese gri-verzui. Pentru a evita.

PASTE 2017. Noua spitale vor asigura servicii medicale de urgenta de Paste, in Bucuresti

Noua spitale si Serviciul de Ambulanta al Municipiului Bucuresti vor asigura, in perioada 15 - 17 aprilie, cu ocazia Sarbatorilor Pascale, asistenta medicala de urgenta in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )