Libnet.ro
UNICEF

08:30

SE PENSA LA VOLAN. Doi tineri au murit intr-un accident rutier STUPID

Antena3 Antena3,
SE PENSA LA VOLAN. Doi tineri au murit intr-un accident rutier STUPID

O soferita din Constanta s-a gindit sa se penseze in timp ce conducea cu viteza si a intrat cu masina intr-un copac. A murit pe loc si l-a omorit si pe iubitul ei, aflat pe scaunul din dreapta. in. continuă pe Antena3

Franta. Trei persoane au murit intr-un accident aviatic

Trei persoane au murit in urma prabusirii unui avion de turism la Vertaizon, in centrul Frantei, transmite mediafax. ro. Avionul s-a prabusit pe un camp, cu trei persoane la bord, si anume un barbat, sora sa si.

Moarte stupida in Constanta: Doi tineri au murit dupa ce soferita se pensa in timp ce se afla la volan

Accident stupid in judetul Constanta. O fata de numai 20 ani si prietenul ei si-au pierdut viata dupa ce masina a intrat cu toata viteza pe contrasens si a lovit un copac. Singurul supravietuitor, un barbat.

Republica Moldova: Un mort si 13 raniti intr-un accident de microbuz care transporta ilegal pasageri

O persoana a murit, iar alte 13 au fost ranite vineri intr-un accident rutier in raionul Cimislia, din Republica Moldova, informeaza Mediafax. Microbuzul care transporta ilegal 16 pasageri s-a lovit in viteza de.

Doi tineri care furau de la Caile Ferate, prinsi de jandarmi.

Doi adolescenti au fost prinsi de jandarmi dupa ce au furat componente de la sistemul de franare al unui vagon de marfa al Cailor Ferate, aflat in conservare in zona garii Bucuresti Triaj, pe care intentionau sa le vanda la centrele de colectare a fierului vechi din zona, informeaza Mediafax. O patrula a Jandarmeriei Capitalei i-a prins, joi seara, pe cei doi tineri, in varsta de 13 ani si, respectiv, 17 ani, acestia avand cu ei un carucior, confectionat artizanal, in care se aflau mai multe .

Doi tineri au incercat sa scoata bani dintr-un ATM folosind un dispozitiv improvizat

Doi tineri din judetul Vrancea au fost prinsi in flagrant de catre politistii din Buzau in timp ce incercau sa scoata bani dintr-un ATM, folosind un dispozitiv improvizat, conform Mediafax. Potrivit.

Duba cu detinuti, implicata intr-un accident la Hemeius

O dubita care transporta detinuti din arestul Politiei Neamt la una dintre instantele bacauane, a fost implicata in urma cu 15 minute intr-un accident in comuna bacauana Hemeius.

FOTO Destine frante absurd: doi tineri au murit intr-un cumplit accident de masina. Fata se pensa la volan

Grav accident rutier pe DN 22C. O fata de numai 20 ani si prietenul ei si-au pierdut viata, iar pasagerul de pe bancheta din spate a fost ranit grav.

FOTO VIDEO Destine frante absurd: doi tineri au murit intr-un cumplit accident de masina. Fata se pensa la volan

Grav accident rutier pe DN 22C. O fata de numai 20 ani si prietenul ei si-au pierdut viata, iar pasagerul de pe bancheta din spate a fost ranit grav.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )