Libnet.ro
UNICEF

01:05

PENSIE 2018. Decizie esentiala pentru cei care ies la PENSIE 2018

Antena3 Antena3,
PENSIE 2018. Decizie esentiala pentru cei care ies la PENSIE 2018

PENSIE 2018 Prim-vicepresedintele PNL, deputatul Raluca Turcan, a declarat, vineri, ca solicita Avocatului Poporului sa conteste la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) ultima OUG adoptata joi de Guvern,. continuă pe Antena3

Pensie URIASA pentru cei care au LUCRAT cel putin un AN in strainatate

Veste buna pentru cei care au lucrat cu acte in regula cel putin un an in strainatate, pot sa solicite pensie de la statul respectiv pentru perioada lucrata. Acest lucru este valabil numai daca indeplinesc.

Legea privind Holocaustul a intrat in vigoare in Polonia. Pedepse dure pentru cei care vorbesc despre complicitatile cu Germania nazista

Presedintele polonez Andrzej Duda a promulgat marti contestata lege privind Holocaustul, menita sa apere imaginea tarii si care a provocat tensiuni cu Israelul, SUA si Ucraina, transmite AFP. Legea impune.

OFICIAL: Amenzi URIASE pentru cei care nu SCAPA de AMBROZIA din curte

Proiectul de lege privind combaterea ambroziei a fost adoptat de deputati cu 264 de voturi si o abtinere. Ambrozia este considerata cea mai alegergena planta din tara noastra. Amenzile pentru incalcarea.

PENSIE 2018. Ce trebuie sa faci pentru o PENSIE INTERNATIONALA 2018

PENSIE 2018 Daca domiciliati pe teritoriul unui alt stat membru trebuie sa depuneti cererea de pensie la institutia de asigurari sociale de la locul de domiciliu, care va face toate demersurile catre institutia.

Scenariu socant facut de specialisti pentru romanii care au credite in lei

Scenariu socant facut de specialisti pentru romanii care au credite in lei. Dobanda cheie si ROBOR vor creste din luna in luna si vor ajunge la 5% anul acesta. Vesti proaste sunt si pentru cei care.

Horoscopul saptamanii 9-15 februarie 2018. Ce au pregatit astrele pentru perioada care urmeaza

Iata ce prezic astrele pentru saptamana care urmeaza: Berbec Simtiti ca evenimentele din ultima vreme au o mare greutate si cantaresc foarte mult in mintea dumneavoastra. Cautati sfatul unei.

JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018. Decizie-soc luata de nord-coreeni pentru JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018

Google celebreaza JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018 cu un Google Doodle special. Sportivii nord-coreeni care participa la Jocurile Olimpice de iarna, editia 2018, au hotarat,.

Dancila: Guvernul adopta o OUG pentru cei cu contracte part-time. Angajatului i se vor retine contributii doar pentru salariul realizat. Restul va fi suportat de angajator (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat joi in sedinta de Guvern ca va fi adoptat o ordonanta de urgenta de corectare a Codului Fiscal, care cuprinde prevederi ce ii vizeaza pe angajatii din IT, angajatii pe.

VIDEO. Mesajul ironic al acestor romani din Anglia pentru cei de acasa: Daca va rugati, Dumnezeu va ajuta si pe voi sa aveti ce avem noi!

Dinu si Clement sunt doi romani simpatici din Anglia care au mii de urmaritori pe pagina lor Facebook numita Niste nesimtiti. Acolo posteaza scurte filmulete autoironice, asa cum este si.

MII DE EURO pentru cei far de BAC. Despre ce MESERII este vorba

Specialistii HR demonstreaza ca persoanele fara studii superioare pot castiga salarii de peste 1000 euro pe luna. Astfel, o persoana care doar a absolvit liceul, fara a promova bacalaureatul, poate ajunge.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )