Libnet.ro
UNICEF

08:16

Ce pensie are fostul presedinte Traian Basescu. Cu asta am iesit, va aduc fluturasul

Antena3 Antena3,
Ce pensie are fostul presedinte Traian Basescu. Cu asta am iesit, va aduc fluturasul

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat, joi seara, sistemul pensiilor speciale din Romania care a facut ca tortionarul Ioan Ficior, condamnat la inchisoare pentru infractiuni contra umanitatii, sa aiba. continuă pe Antena3

Nu exclud posibilitatea ca Dragnea sa fie achitat

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat ieri ca nu exclude posibilitatea ca liderul PSD, Liviu Dragnea, sa fie achitat in dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman, fiind vorba despre un apel la completul de cinci judecatori, dintre care unul a fost numit.

Iohannis nu are adversar in momentul de fata

Fostul presedinte Traian Basescu, senator PMP, a declarat ca, in opinia sa, Klaus Iohannis nu are in prezent adversar in cursa prezidentiala.

Ginerele lui Traian Basescu, audiat la DNA

Avocatul Radu Pricop, ginerele fostului presedinte Traian Basescu a ajuns, din nou, in fata procurorilor DNA. Radu Pricop a fost citat la DNA pentru a aduce explicatii intr-un dosar privindMosia.

Basescu: PSD a reusit sa faca praf si legenda asta (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, pentru B1 TV, ca una dintre marile probleme ale social-democratilor este ca nu mai au in partid specialisti in care sa si aiba incredere. Senatorul PMP.

Basescu: Teodorovici Discotecarul habar n-are de procedurile pentru utilizarea banilor europeni / Andrusca, alta panarama! / Melescanu, o mumie pietrificata in traditiile vechii diplomatii (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu este de parere ca ar trebui schimbati toti ministrii care nu au utilizat bani europeni. Senatorul PMP i-a criticat dur pe ministrii Eugen Teodorovici, Danut Andrusca, Lucian.

Traian Basescu, informatii BOMBA in scandalul LEGII OFFSHORE: Romania va avea rangul de teava prin care se va scurge materia prima catre Ungaria si Austria

Traian Basescu a vorbit, miercuri, in plenul Senatului, despre exploatarea gazelor naturale din Marea Neagra. Fostul presedinte a declarat ca Romania nu are capacitate sa consume in economia proprie gazele.

Scandalul Legii Offshore |Basescu: Majoritatea parlamentara nu mai e pe intuneric. Oamenii sunt tot mai atenti si ei nu mai pot intr-o noapte sa treaca legea printr-o Camera, iar in noaptea urmatoare prin cealalta Camera (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, pentru B1 TV, ca a discutat cu Exxon si OMV, iar ambii operatori au interesul sa vanda gazele pe piata romaneasca. Problema este ca Romania nu are consum, fapt ce.

Basescu: Ar trebui sa plece din Guvern Teodorovici, Stanescu, Daea, Danut Andrusca, Plumb; pentru Plumb ar trebui sa fie un minister de taiat frunze la caini

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, joi seara, despre ministrii din Guvernul Dancila, apreciind ca multi dintre ei sunt incimpetenti si ar trebui sa plece. Pe lista celor care ar trebui remaniati, Basescu ii vede pe Eugen Teodorovici, Paul Stanescu, Petre Daea, Danut Andrusca si Rovana Plumb. Pentru aceasta din urma, Basescu spune ca PSD ar trebui sa infiinteze un minister al taiatului frunzei la caini.

Ar trebui sa plece Stanescu, Teodorovici, Daea, Andrusca si Plumb

Fostul presedinte Traian Basescu, senator PMP, a declarat ieri in cadrul unei emisiuni TV, ca din punctul sau de vedere cel putin cinci ministri ar trebui sa plece din Guvern, in cazul unei remanieri.

Basescu: Nu ar mai trebui incheiat niciun parteneriat public privat pana cand nu vor fi cheltuiti banii europeni. Este o intentie de furt

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca nu ar mai trebui incheiat niciun parteneriat public privat pana cand nu vor fi cheltuiti cei 9 miliarde de euro bani europeni alocati pentru infrastructura, el spunand ca prin acest sistem nimeni nu stie cat costa lucrarile in mod real si ca este o intentie de furt.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )