Libnet.ro
UNICEF

07:15

Perchezitiile de la APIA, dezbatute la Adevarul Live, de la ora 12.30

Adevărul Adevărul,
Perchezitiile de la APIA, dezbatute la Adevarul Live, de la ora 12.30

Astazi, de la ora 12. 30, la Adevarul Live, jurnalistul Liviu Iolu discuta cu Dinu Zara, corespondent Adevarul Suceava, despre perchezitiile care au avut loc la Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura. Care sunt motivele din spatele acestora, aflati la Adevarul Live. continuă pe Adevărul

VIDEO Perchezitiile de la APIA, dezbatute la Adevarul Live

Astazi, de la ora 12. 30, la Adevarul Live, jurnalistul Liviu Iolu discuta cu Dinu Zara, corespondent Adevarul Suceava, despre perchezitiile care au avut loc la Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura. Care sunt motivele din spatele acestora, aflati la Adevarul Live.

Adevarul Live, ora 11.00: Promisiunile lui Obama pentru Europa de Est, intre mit si realitate

Mizele vizitei lui Barack Obama in Polonia si cat conteaza promisiunile de securitate pe care le-a facut Europei de Est, marti la Varsovia, sunt discutate in editia de astazi, ora 11, a emisiunii Adevarul Live. Analistul Adrian Marius Dobre si politologul Octavian Milewski, in direct din Polonia, dezbat semnificatia mini-turneului european al presedintelui SUA.

Adevarul Live, ora 15.00: Rasismul in societatea romaneasca, intre rapoarte si realitate

Comisia Europeana impotriva Rasismului si Intolerantei din cadrul Consiliul Europei a lansat Raportul privind Romania, care vizeaza progresele statului roman in acest domeniu, in ultimii sase ani. Sociologul INSCOP, Darie Cristea, activistul pentru drepturile omului, Ciprian Necula si corespondentul Adevarul la Bruxelles, dezbat incepand cu ora 15. 00 la Adevarul Live, problema rasismului in Romania si recomandarile ECRI.

Adevarul Live, de la ora 16.00: Klaus Iohannis vorbeste despre candidatura la presedintie si proiectul sau pentru Romania

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, candidat cert la sefia PNL dupa retragerea lui Crin Antonescu si creditat de sondaje cu o cota de incredere egala cu cea a lui Victor Ponta, vorbeste, astazi, la Adevarul Live, de la ora 16. 00 despre sansele pe care le are sa ajunga alesul dreptei unite in cursa prezidentiala.

Adevarul Live, de la ora 13.00: Artistii romani, campioni mondiali la fotbal

Daca Nationala Romaniei va privi la televizor meciurile de la Cupa Mondiala din Brazilia, echipa de fotbal a artistilor tocmai a devenit campioana mondiala. Aurelian Temisan si Adrian Enache, doi dintre cantaretii care se descurca atat cu octavele, cat si cu driblingurile vin la Adevarul Live, de la ora 13. 00 si ne vor povesti despre experienta de la turneul mondial desfasurat la Moscova.

Dezbatere Adevarul Live, de la ora 11.00: cum se pot lansa in afaceri romanii cu idei, dar fara bani

Discutam la Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, cum pot porni in afaceri romanii cu idei si entuziasm, dar care nu dispun de finantare. Invitati in studio vor fi Cristina Alexandru si Daniel Tiganila, co-fondadatori ai startups. ro, proiect lansat la inceputul lui 2008, cu scopul de a-i sprijini pe cei care vor sa inceapa o afacere sau vor sa-si dezvolte propriul business.

BACALAUREAT 2014 Cine ii influenteaza pe tineri in alegerea carierei, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Azi continuam lectiile de consiliere pentru Bacalaureat 2014, din cadrul campaniei Adevarul te mediteaza si te premiaza, cu o dezbatere la Adevarul Live despre factorii care-i influenteaza pe adolescenti, pe tineri, in alegerea unei cariere.

Dirijorul Horia Andreescu vine la Adevarul Live de la ora 15.00

Unul dintre cei mai importanti dirijori romani, maestrul Horia Andreescu, va fi invitatul lui Cezar Paul-Badescu astazi, la Adevarul Live, de la ora 15. 00, alaturi de Mihai Constantinescu, directorul Artexim.

Ce aduce nou Protocolul incheiat de Ministerul Educatiei cu Patriarhia despre predarea Religiei in scoli, la Adevarul Live de la 14:00

Astazi, la Adevarul Live de la ora 14:00 vom discuta alaturi de specialisti si reprezentanti ai societatii civile, despre noul protocol pentru predarea Religiei in scoli, semnat saptamana trecuta de Ministerul Educatiei, Patriarhia Romana si Secretariatul de Stat pentru Culte si publicat astazi pe site-ul ministerului.

Despre orientarea in cariera dupa absolvirea liceului, la Adevarul Live de la 14:00

Astazi, la Adevarul Live de la ora 14:00 vom discuta despre orientarea in cariera, ce pot sa faca tinerii pentru a urma o cale potrivita aptitudinilor si talentelor lor, dupa absolvirea liceului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )