Libnet.ro
UNICEF

10:30

VIDEO Perchezitiile de la APIA, dezbatute la Adevarul Live

Adevărul Adevărul,
VIDEO Perchezitiile de la APIA, dezbatute la Adevarul Live

Astazi, de la ora 12. 30, la Adevarul Live, jurnalistul Liviu Iolu discuta cu Dinu Zara, corespondent Adevarul Suceava, despre perchezitiile care au avut loc la Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura. Care sunt motivele din spatele acestora, aflati la Adevarul Live. continuă pe Adevărul

Perchezitiile de la APIA, dezbatute la Adevarul Live, de la ora 12.30

Astazi, de la ora 12. 30, la Adevarul Live, jurnalistul Liviu Iolu discuta cu Dinu Zara, corespondent Adevarul Suceava, despre perchezitiile care au avut loc la Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura. Care sunt motivele din spatele acestora, aflati la Adevarul Live.

Adevarul Live, luni de la ora 11.00: procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, vorbeste despre dosarele care zguduie lumea politica

Scandalurile de coruptie au lovit rand pe rand toate partidele politice. Ca vorbim despre cazurile recente Adrian Duicu, Radu Mazare sau Nicusor Constantinescu de la PSD, despre Florin Popescu de la PMP, despre Dan Radu Rusanu si, mai nou, Horea Uioreanu de la PNL, dosarele instrumentate de DNA, in care sunt implicati oameni politici cu greutate, nu tin cont de cine este la putere si cine este in opozitie.

VIDEO Zoli Toth, la Adevarul Live: Cand eram copil, aveam carti de joc cu fetele compozitorilor

Zoli Toth, liderul trupei Sistem si unii din promotorii neconventionali ai muzicii de percutie din Romania, a fost prezent in studioul Adevarul Live.

Adevarul Live, ora 11.00: Promisiunile lui Obama pentru Europa de Est, intre mit si realitate

Mizele vizitei lui Barack Obama in Polonia si cat conteaza promisiunile de securitate pe care le-a facut Europei de Est, marti la Varsovia, sunt discutate in editia de astazi, ora 11, a emisiunii Adevarul Live. Analistul Adrian Marius Dobre si politologul Octavian Milewski, in direct din Polonia, dezbat semnificatia mini-turneului european al presedintelui SUA.

Adevarul Live, de la ora 16.00: Klaus Iohannis vorbeste despre candidatura la presedintie si proiectul sau pentru Romania

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, candidat cert la sefia PNL dupa retragerea lui Crin Antonescu si creditat de sondaje cu o cota de incredere egala cu cea a lui Victor Ponta, vorbeste, astazi, la Adevarul Live, de la ora 16. 00 despre sansele pe care le are sa ajunga alesul dreptei unite in cursa prezidentiala.

Dirijorul Horia Andreescu vine astazi la Adevarul Live

Unul dintre cei mai importanti dirijori romani, maestrul Horia Andreescu, va fi invitatul lui Cezar Paul-Badescu astazi, la Adevarul Live, de la ora 15. 00, alaturi de Mihai Constantinescu, directorul Artexim.

Dirijorul Horia Andreescu vine la Adevarul Live de la ora 15.00

Unul dintre cei mai importanti dirijori romani, maestrul Horia Andreescu, va fi invitatul lui Cezar Paul-Badescu astazi, la Adevarul Live, de la ora 15. 00, alaturi de Mihai Constantinescu, directorul Artexim.

Ce aduce nou Protocolul incheiat de Ministerul Educatiei cu Patriarhia despre predarea Religiei in scoli, la Adevarul Live de la 14:00

Astazi, la Adevarul Live de la ora 14:00 vom discuta alaturi de specialisti si reprezentanti ai societatii civile, despre noul protocol pentru predarea Religiei in scoli, semnat saptamana trecuta de Ministerul Educatiei, Patriarhia Romana si Secretariatul de Stat pentru Culte si publicat astazi pe site-ul ministerului.

Despre orientarea in cariera dupa absolvirea liceului, la Adevarul Live de la 14:00

Astazi, la Adevarul Live de la ora 14:00 vom discuta despre orientarea in cariera, ce pot sa faca tinerii pentru a urma o cale potrivita aptitudinilor si talentelor lor, dupa absolvirea liceului.

Zoli Toth (ex-Sistem), la Adevarul Live

Zoli Toth, liderul trupei Sistem si unii din promotorii neconventionali ai muzicii de percutie din Romania, vine astazi la Adevarul Live, de la ora 12.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )