Libnet.ro
UNICEF

16:00

Peste 1.600 de candidati inscrisi la alegerile prezidentiale din Iran

Antena3 Antena3,
Peste 1.600 de candidati inscrisi la alegerile prezidentiale din Iran

Un numar de 1. 636 de candidati, din care 137 femei, s-au inscris la alegerile prezidentiale din Iran, prevazute pentru 19 mai, au informat sambata mass-media iraniene, citate de AFP. in u. continuă pe Antena3

Calin Popescu-Tariceanu, despre constituirea unei comisii de ancheta pentru alegerile prezidentiale din 2009: Au mai existat astfel de comisii. Nu este primul exercitiu de acest gen. Liniile de actiune vor fi discutate in coalitia de guvernare

Seful Senatului si copresedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca, in cadrul coalitiei de guvernare, se vor stabili liniile de actiune ale unei posibile comisii care sa ancheteze alegerile prezidentiale din anul 2009.

Generalul Dumitru Iliescu, dezvaluiri despre alegerile prezidentiale din 2009. Au ajuns la mine anumite informatii. Se discuta ca Basescu ar putea pierde

Generalul Dumitru Iliescu, fost sef SPP, a confirmat, joi, la Antena 3, dezvaluirea lui Dan Andronic privind alegerile prezidentiale din 2009. Au ajuns la mine anumite informatii privind.

Fost sef SPP confirma dezvaluirea lui Dan Andronic, privind alegerile prezidentiale din 2009

Dumitru Iliescu, fost sef SPP, a confirmat, joi, la Antena 3, dezvaluirea lui Dan Andronic privind alegerile prezidentiale din 2009. intrebat daca alegerile din urma cu opt ani au fost fraudate, asa cum.

Dragnea si Tariceanu vor ancheta parlamentara privind alegerile prezidentiale din 2009. Anterior, Traian Basescu a declarat: Alegerile au fost castigate de Kovesi, Coldea, Maior si Oprea

PSD si ALDE au cerut o ancheta parlamentara pentru clarificarea lucrurilor in cazul alegerilor prezidentiale din 2009, dar si de rezultatul scrutinului prezidential, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei.

Liviu Dragnea isi doreste presedintia comisiei parlamentare de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009

Liviu Dragnea a anuntat, miercuri, la Antena 3, ca intentioneaza sa preia conducerea comisiei parlamentare de ancheta privind implicarea unor institutii in desfasurarea alegerilor prezidentiale din 2009.

Liderii PSD si ALDE cer ancheta parlamentara privind alegerile prezidentiale din 2009

PSD si ALDE au cerut o ancheta parlamentara pentru clarificarea lucrurilor in cazul alegerilor prezidentiale din 2009, dar si de rezultatul scrutinului prezidential, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei RL.

Soc in alegerile prezidentiale din Franta: in turul doi ar putea ajunge o extremista antieuro si un comunist care a promis taxarea bogatilor

Alegerile din Franta se complica pe zi ce trece. Ultima saptamana l-au aud in prim-plan pe candidatul stangii radicale, Jean-Luc Melenchon. Acesta a avut o ascensiune surprinzatoare.

PSD si ALDE sustin infiintarea unei comisii de ancheta parlamentara privind alegerile prezidentiale din 2009

Liderii coalitiei PSD-ALDE, Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu, au convenit sa solicite Parlamentului infiintarea unei comisii de ancheta parlamentara pentru a clarifica aspectele ce tin de organizarea alegerilor din 2009, dar si de rezultatul scrutinului prezidential, informeaza un comunicat transmis miercuri de cele doua formatiuni aflate la guvernare.

Dragnea si Tariceanu vor cere comisie de ancheta parlamentara pentru alegerile prezidentiale din 2009

Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu anunta, intr-un comunicat de presa transmis de ALDE, ca vor solicita Parlamentului infiintarea unei comisii de ancheta parlamentara pentru a clarifica aspectele ce tin de organizarea alegerilor din 2009 si de rezultatul scrutinului prezidential. Anuntul celor doi vine in contextul dezvaluirilor facute de Dan Andronic in Evenimentul Zilei in care afirma ca Laura Codruta Kovesi, George Maior, Florian Coldea si Gabriel Oprea erau implicati in procesul electoral din 2009, cand Traian Basescu a castigat al doilea mandat de presedinte.

Liviu Dragnea vrea presedintia comisiei parlamentare de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat, la Sinteza zilei, de la Antena 3, ca isi doreste sa preia conducerea comisiei parlamentare de ancheta privind implicarea unor institutii in desfasurarea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3643 seconds )