Libnet.ro
UNICEF

08:00

Soc in alegerile prezidentiale din Franta: in turul doi ar putea ajunge o extremista antieuro si un comunist care a promis taxarea bogatilor

B1 B1,
Soc in alegerile prezidentiale din Franta: in turul doi ar putea ajunge o extremista antieuro si un comunist care a promis taxarea bogatilor

Alegerile din Franta se complica pe zi ce trece. Ultima saptamana l-au aud in prim-plan pe candidatul stangii radicale, Jean-Luc Melenchon. Acesta a avut o ascensiune surprinzatoare. continuă pe B1

Sondaj: Le Pen, cu un procent, in fata lui Macron la alegerile prezidentiale din Franta

Candidata extremei drepte Marine Le Pen este creditata cu 24% din intentiile de vot, cu un procent in fata lui Emmanuel Macron, fost ministru al economiei, candidat de centru, care a obtinut 23% din optiuni in vederea primului tur al alegerilor prezidentiale, potrivit rezultatelor unui sondaj Ifop-Fiducial date publicitatii luni.

Generalul Dumitru Iliescu, dezvaluiri despre alegerile prezidentiale din 2009. Au ajuns la mine anumite informatii. Se discuta ca Basescu ar putea pierde

Generalul Dumitru Iliescu, fost sef SPP, a confirmat, joi, la Antena 3, dezvaluirea lui Dan Andronic privind alegerile prezidentiale din 2009. Au ajuns la mine anumite informatii privind.

Sondaj: Emmanuel Macron si Marine Le Pen se vor confrunta in primul tur al alegerilor prezidentiale din Franta

Centristul Emmanuel Macron si reprezentanta extremei dreapta, Marine Le Pen, se vor confrunta in primul tur al alegerilor prezidentiale din Franta, care va avea loc in 23 aprilie, potrivit unui sondaj de opinie efectuat de Harris Interactive pentru LCP.

Fost sef SPP confirma dezvaluirea lui Dan Andronic, privind alegerile prezidentiale din 2009

Dumitru Iliescu, fost sef SPP, a confirmat, joi, la Antena 3, dezvaluirea lui Dan Andronic privind alegerile prezidentiale din 2009. intrebat daca alegerile din urma cu opt ani au fost fraudate, asa cum.

Victor Ponta, dezvaluiri neasteptate despre victoria lui Traian Basescu la alegerile prezidentiale din 2009

Victor Ponta, fostul prim-ministru al Romaniei, a completat dezvaluirile facute de jurnalistul Dan Andronic privind alegerile prezidentiale din 2009, care a spus ca victoria fostului presedinte, Traian.

Victor Ponta, dezvaluiri neasteptate despre victoria lui Traian Basescu la alegerile prezidentiale din 2009: Va minte cum respira

Victor Ponta, fostul prim-ministru al Romaniei, a completat dezvaluirile facute de jurnalistul Dan Andronic privind alegerile prezidentiale din 2009, care a spus ca victoria fostului presedinte, Traian.

Traian Basescu: Eu cred ca alegerile prezidentiale din 2009 au fost fraudate, cum a fost fraudat si referendumul (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu si jurnalistul Dan Andronic au vorbit luni seara, la Talk B1 despre alegerile prezidentiale din 2009. Daca Andronic sustine ca nu se poate vorbi despre fraudarea.

Dragnea si Tariceanu vor ancheta parlamentara privind alegerile prezidentiale din 2009. Anterior, Traian Basescu a declarat: Alegerile au fost castigate de Kovesi, Coldea, Maior si Oprea

PSD si ALDE au cerut o ancheta parlamentara pentru clarificarea lucrurilor in cazul alegerilor prezidentiale din 2009, dar si de rezultatul scrutinului prezidential, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei.

Liviu Dragnea isi doreste presedintia comisiei parlamentare de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009

Liviu Dragnea a anuntat, miercuri, la Antena 3, ca intentioneaza sa preia conducerea comisiei parlamentare de ancheta privind implicarea unor institutii in desfasurarea alegerilor prezidentiale din 2009.

Liderii PSD si ALDE cer ancheta parlamentara privind alegerile prezidentiale din 2009

PSD si ALDE au cerut o ancheta parlamentara pentru clarificarea lucrurilor in cazul alegerilor prezidentiale din 2009, dar si de rezultatul scrutinului prezidential, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei RL.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2484 seconds )