Libnet.ro
UNICEF

21:15

Fost sef SPP confirma dezvaluirea lui Dan Andronic, privind alegerile prezidentiale din 2009

Antena3 Antena3,
Fost sef SPP confirma dezvaluirea lui Dan Andronic, privind alegerile prezidentiale din 2009

Dumitru Iliescu, fost sef SPP, a confirmat, joi, la Antena 3, dezvaluirea lui Dan Andronic privind alegerile prezidentiale din 2009. intrebat daca alegerile din urma cu opt ani au fost fraudate, asa cum. continuă pe Antena3

Reactia sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, dupa dezvaluirile facute de Dan Andronic

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, le-a spus jurnalistilor marti ca nu face nicio declaratie, dupa dezvaluirile facute cu o zi in urma de Dan Andronic, potrivit caruia ar fi avut loc o.

Traian Basescu, reactie dura dupa dezvaluirile lui Dan Andronic: Cere arestarea lui Kovesi, a lui Coldea si a lui Maior

Fostul presedintele Traian Basescu a reactionat reactioneaza dur la dezvalurile facute de Dan Andronic si cere public arestarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, a fostului sef operativ al SRI, Florian Coldea,.

Dan Andronic il contrazice pe Gabriel Oprea. N-am stat la nicio masa

Jurnalistul Dan Andronic a comentat pe o retea de socializare afirmatiile lui Gabriel Oprea, de joi, la Sinteza Zilei. Dan Andronic spune ca alta era ora la care a fost invitat acasa la.

Dan Andronic, urmarit penal de DNA in dosarul privind finantarea campaniei electorale din 2009, alaturi de Ioana Basescu si Elena Udrea

Consultantul politic Dan Andronic, patronul ziarului Evenimentul Zilei, este urmarit penal de DNA pentru marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului in dosarul privind finantarea campaniei electorale din anul 2009, anunta Directia Nationala Anticoruptie. In acelasi dosar, DNA le-a pus sub urmarire penala, in toamna trecuta, pe Ioana Basescu si Elena Udrea. Dan Andronic a fost citat marti la DNA, pentru a fi audiat.

Mircea Geoana, reactie dupa dezvaluirile facute de Dan Andronic: Da, alegerile din 2009 au fost fraudate!

Mircea Geoana a scris pe pagina sa de Facebook ca spera ca dupa dezvaluirile facute de Dan Andronic, institutiile abilitate sa cerceteze ce s-a intamplat la alegerile prezidentiale din.

Dan Andronic, audiat la DNA: Jurnalistul a fost chemat dupa ce luni a facut dezvaluiri despre alegerile din 2009 (VIDEO)

Jurnalistul Dan Andronic s-a prezent martiin jurul orei 12:30 la sediul Directiei Nationale Anticoruptie din Bucuresti. Acesta va fi audiat in dosarul in care se cerceteaza felul in ca.

Dan Andronic, audiat la DNA: Jurnalistul a fost chemat dupa ce luni a facut dezvaluiri despre alegerile din 2009. Procurorii l-au pus sub urmarire penala pentru marturie mincinoasa si favorizarea infractorului (VIDEO)

UPDATE:Procurorii DNA au dispus punerea sub urmarire penala a lui Dan Andronic in dosarul privind finantarea campaniei electorale din 2009 in care si Ioana Basescu si Elena Udrea sunt cercetate.

Traian Basescu, dupa dezvaluirile lui Dan Andronic legate de prezidentialele din 2009: Am aflat cert ca alegerile au fost castigate de Kovesi, Coldea, Maior si Oprea. Pai, eu zic sa-i arestam (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu si jurnalistul Dan Andronic au facut o serie de dezvaluiri, luni in cadrul emisiunii Talk B1, despre noaptea alegerilor prezidentiale din 2009, despre o celula.

Traian Basescu, despre punerea sub urmarire penala a lui Dan Andronic, dupa dezvaluirile privind alegerile din 2009: A vorbit prea mult si a suparat sistemul (VIDEO)

Dan Andronic a fost chemat marti la DNA si pus sub urmarire penala, dupa ce a scris ca Laura Codruta Kovesi, alaturi de fostii sefi SRI si cativa politicieni importanti puneau tara la cale in no.

Dan Andronic, urmarit penal pentru marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului

Omul de afaceri si consultantul politic Dan Andronic a fost pus sub urmarire penala de catre procurorii anticoruptie pentru savarsirea infractiunilor de marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului, in dosarul privind finantarea campaniei electorale din anul 2009, potrivit unui comunicat al DNA.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )