Libnet.ro
UNICEF

01:05

Peste 2 milioane de romani isi sarbatoresc onomastica de Sfanta Maria: Traditii si obiceiuri din mediul rural

B1 B1,
Peste 2 milioane de romani isi sarbatoresc onomastica de Sfanta Maria: Traditii si obiceiuri din mediul rural

Peste 2 milioane de romani poarta numele Maria, Marin si derivatele acestora, iar mai multe lacasuri de cult din tara care o au ca ocrotitoare pe Maica Domnului isi serbeaza hramul. Traditiile de Sfanta Marie. continuă pe B1

Peste 2,2 milioane de romani isi serbeaza joi onomastica de Sfanta Maria

Peste 2,2 milioane de romani isi serbeaza onomastica joi, de sarbatoarea Sfintei Maria, aproximativ 1,8 milioane dintre acestia fiind femei.

Urarile presedintelui Traian Basescu pentru cei care isi sarbatoresc onomastica de Sfanta Maria

Presedintele Traian Basescu a transmis joi un mesaj cu prilejul sarbatorii Adormirea Maicii Domnului si Zilei Marinei Romane. Doresc sa adresez tuturor romanilor, in aceasta zi in care praznuim.

Cati salajeni isi sarbatoresc astazi onomastica

Posesorii prenumelor de Maria Mariana, Marin si altele derivate sunt sarbatoritii zilei de astazi, 15 august. in Salaj vorbim de aproape 40. 000 de persoane.

SAP: Peste 60% dintre romani folosesc dispozitivele mobile personale in interes de serviciu

Peste 60% dintre romani utilizeaza cel putin o data pe zi dispozitivele mobile personale in interes de serviciu, iar jumatate dintre companiile private incurajeaza aceasta tendinta, potrivit estimarilor SAP Romania, subsidiara locala a SAP AG, liderul.

Peste 60% dintre romani folosesc dispozitivele mobile personale in interes de serviciu.

Peste 60% dintre romani utilizeaza cel putin o data pe zi dispozitivele mobile personale in interes de serviciu, iar jumatate dintre companiile private incurajeaza aceasta tendinta, transmite Mediafax. Printre cele mai active companii care permit aceasta practica se numara cele din domeniul media, retail si productie, insa majoritatea omit implementarea unor solutii de securitate si gestiune integrata a dispozitivelor mobile, situatie care expune organizatiile la riscuri considerabile, .

PETRECERE cu 2,2 MILIOANE de romani. Ce sarbatoresc.

Potrivit statisticilor Directiei pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, peste 2,2 milioane de cetateni romani poarta numele de Maria sau derivate din acesta, informeaza MAI. Din totalul romanilor ce au astfel de nume, 1. 378 sunt femei, iar 416. 844 sunt barbati. Majoritatea femeilor, respectiv 1. 464, poarta numele de Maria, alte 273. 454 pe cel de Mariana, 51. 620 se numesc Marinela, iar alte 31. 149, Mioara. La acestea se .

Programul de investitii al Transelectrica pe 2013 - peste 420 milioane lei

Interviu cu Stefan Bucataru, directorul general executiv al Transelectrica Programul de investitii al Transelectrica pentru acest an se ridica la pes and 172;te 420 milioane lei, dupa cum ne-a precizat Stefan Bucataru, directorul general executiv al companiei. Domnia sa ne-a spus, in cadrul unui interviu, ca societatea isi propune ca in 2013 sa-si continue programul de investitii aprobat initial, precizand ca, pe baza rezultatelor la sase luni, atat profitul din exploatare, cat si profitul brut sunt peste nivelul bugetat. Stefan Bucataru a mentionat ca eliminarea taxei de transport pentru tranzactiile de import-export de energie, in vederea stoparii procedurii de infringement inceputa de Comisia Europeana impotriva tarii noastre in 2011, nu are o influenta importanta asupra veniturilor Transelectrica.

BVB a incheiat in crestere, pe o piata cu lichiditate de peste 29 milioane lei

Indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de astazi in urcare, pe o piata cu lichiditate de 29,29 milioane lei 6,62 milioane euro), rulajul fiind putin mai ridicat decat cel de luni, cand investitorii tranzactionasera actiuni de 29,24 milioane lei 6,59 milioane euro).

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )