Libnet.ro
UNICEF

15:45

Petrecere fara distantare intr-un club de fite din Bucuresti

Antena3 Antena3,
Petrecere fara distantare intr-un club de fite din Bucuresti

Pandemia este sfidata din nou iar, petrecerile din Bucuresti sunt la ordinea zilei. Dupa imaginile surprinse vineri seara in centrul Capitalei, unde mai multi politisti petreceau alaturi de procurori, in spatiul public au aparut alte imagini, de aceasta data surprinse intr-un club de fite din nordul Bucurestiului. continuă pe Antena3

Restrictiile care dispar din Bucuresti. Ce trebuie sa afle acum milioane de romani

Vesti bune pentru locuitorii Capitalei. in contextul in care Bucurestiul intra in scenariul galben incepand din 25 ianuarie, mai multe restrictii vor fi ridicate. Restrictiile care dispar din Bucuresti Mai exact, dupa ce rata infectarilor cu noul coronavirus a coborat sub 3 la mia de locuitori, incepand de luni, restaurantele si barurile se vor redeschide .

Restaurantele, salile de spectacol si cinema din Bucuresti se redeschid de luni. Nicusor Dan: Conditia e ca indicele sa ramana sub 3

Restaurantele, salile de spectacole si cinema din Bucuresti se redeschid la interior incepand de luni, dupa ce rata de infectare a scazut sub 3 cazuri la mia de locuitori, incidenta raportata in ultimele trei zile. Decizia a fost luata de Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta.

Poluarea din Bucuresti, din nou la cote record marti seara: Locuitorii din mai multe zone ale Capitalei au fost afectati

Poluarea din Bucuresti a atins din nou cote alarmante, marti seara, atunci cand Platforma pentru masurarea calitatii aerului din Capitala, Aerlive. ro, a inregistrat un nivel foarte ridicat al poluarii.

Posibil focar cu noua tulpina COVID-19 din Marea Britanie la o scoala din Bucuresti: 9 contacti ai unui pacient confirmat ieri cu noua tulpina, testati pozitiv cu SARS-CoV2. Se asteapta confirmarea ca este vorba despre noua tulpina

Posibil focar de infectare cu noua tulpina COVID-19 din Marea Britanie, la o scoala din Bucuresti: 9 contacti ai unuia dintre cei doi pacienti confirmati ieri cu noua tulpina au fost testati pozitiv cu SARS-CoV2 si se asteapta confirmarea ca este vorba despre noua tulpina. Pacientul confirmat ieri cu noua tulpina lucreaza la o scoala din Bucuresti. Pentru 9 contacti ai acestuia, testati si ei pozitiv, se asteapta analize mai amanuntite - confirmarea ca este vorba despre noua tulpina.

Gara de Nord din Bucuresti: O ambulanta a intervenit direct pe peron unde o persoana a lesinat (FOTO)

Interventie de ultima ora la Gara de Nord din Capitala. O ambulanta a ajuns, sambata seara, direct pe peron, pentru ca echipajul medical sa acorde ingrijiri unei persoane care ar fi lesinat. La ora.

Se redeschid restaurantele, teatrele si cinematografele din Bucuresti

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a anuntat ca in cadrul Comitetului Municipiului Bucuresti pe.

Nicusor Dan, primele declaratii dupa ce s-a stabilit redeschiderea restaurantelor si cinematografelor din Bucuresti. Atentionarea lui Raed Arafat

De luni, 25 ianuarie, restaurantele,cinematografele, salile de jocuri si salile de spectacolse redeschid in Bucuresti, cu o capacitate de 30%, pana la ora 21:00, dupa ce Capitala a intrat in.

DE LUNI Se redeschid restaurantele, barurile, cinematografele si salile de jocuri din Bucuresti

Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta CMBSU) a decis ridicarea mai multor restrictii in Capitala, incepand de luni.

Doua noi cazuri de infectare cu noua tulpina de coronavirus din Marea Britanie, depistate in Romania: Ambele cazuri sunt din Bucuresti. Ministerul Sanatatii recomanda amanarea deciziilor de relaxare

Inca doua noi cazuri de infectare cu noua tulpina de coronavirus din Marea Britanie au fost depistate pe teritoriul Romaniei. Ambele cazuri sunt din Bucuresti. Nici una dintre cele doua persoane nu a calatorit.

Alimentarea cu energie electrica, intrerupta temporar, joi, in zone din Bucuresti si in judetele Ilfov si Giurgiu

Alimentarea cu energie electrica va fi intrerupta temporar, in cursul zilei de joi, in municipiul Bucuresti, dar si in anumite zone din judetele Ilfov si Giurgiu. Demersul este realizat pentru a asigura o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )