Libnet.ro
UNICEF

10:45

PNL depune maine la Avocatul Poporului o sesizare pentru contestarea la CCR a OUG 82

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PNL depune maine la Avocatul Poporului o sesizare pentru contestarea la CCR a OUG 82

Liberalii anunta ca vor depune maine la Avocatul Poporului o sesizare pentru contestarea la Curtea Constitutionala CCR) a OUG 82/2017 prin care Guvernul a diminuat contributia la Pilonul 2 de pensii si care, in opinia PNL, incalca prevederile constitutionale referitoare la dreptul de proprietate si dreptul la pensie, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

PNL vrea ca Avocatul Poporului sa conteste la CCR Ordonanta de urgenta prin care este diminuata contributia la Pilonul II de pensii

Liberalii au anuntat ca vor depune, luni, la Avocatul Poporului o sesizare pentru contestarea la Curtea Constitutionala CCR) a Ordonantei de urgenta prin care Guvernul a diminuat contributia la Pilonul II de pensii si care, in opinia PNL, incalca prevederile constitutionale referitoare la dreptul de proprietate si dreptul la pensie.

PNL va depune maine motiune de cenzura

Liderii grupurilor parlamentare ale PNL, Raluca Turcan si Iulian Dumitrescu, vor depune maine motiunea de cenzura impotriva Guvernului condus de Mihai Tudose, informeaza liberalii prin intermediul unui comunicat de presa.

PNL sesizeaza Avocatul Poporului

PNL sesizeaza Avocatul Poporului privind decizia Guvernului de diminuare a contributiei la Pilonul II de pensii. Sesizarea pentru contestarea la Curtea Constitutionala a OUG 82/2017 va fi depusa luni, si are ca.

Ciorbea vrea ca Avocatul Poporului sa fie ajutat de Avocatul Copilului

Victor Ciorbea vrea infiintarea Avocatului Copilului. Avocatul Poporului a declarat, joi, ca va fi nevoie de de un lobby serios la Guvern si la Parlament pentru obtinerea unei finantari.

PNL organizeaza maine proteste impotriva Guvernului in toata tara

Organizatiile judetene ale PNL vor organiza maine, incepand cu ora 17:00, la nivelul intregii tari, proteste impotriva Guvernului PSD - ALDE, actiuni care, spun liderii partidului, fac parte din campania de informare lansata in scopul determinarii tuturor parlamentarilor, indiferent de culoare politica, sa voteze pentru adoptarea motiunii de cenzura si demiterea Guvernului Tudose.

PNL depune vineri motiunea de cenzura impotriva guvernului Tudose, cu titlul PSDragnea, in campanie muma, la putere ciuma

Liderii grupurilor parlamentare PNL vor depune vineri, la Parlament, motiunea de cenzura impotriva guvernului condus de Mihai Tudose, avand titlul PSDragnea, in campanie muma, la putere ciuma. Vezi in text aritmetica parlamentara.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )